Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synkka

Effaclar M - La Roche Posay.co sądzicie?

Polecane posty

Gość synkka

"EFFACLAR M nawilżający krem matujący Likwiduje błyszczenie, zapewniając długotrwały efekt matowej, a jednocześnie nawilżonej skóry. Przywraca równowagę tłustym partiom twarzy już po 7 dniach stosowania." Uzywal ktos moze tego kremu? Jestem ciekawa Waszych opinii gdyz zamierzam go zakupic ale chce sie wczesniej upewnic czy warto.

Gość synkka
podnosze

Gość Zosia_1980
Hej, mam rozumieć że masz tłustą cerę i probllem z trądzikeim, Używałam kiedyś całej seri tej kosmetyków o żelu po krem, maseczki itp. wynalzki, Byłam zadowolona, efek oczekowany uzyskałam , ale nie używaj tego za długo, po jakim czsie powinnaś zmieniać kosmetyki!!! Pozdrowienia

Gość synkka
mam tlusta cere ale nie mam trądziku. czasem jakies 'niespodzianki' mi sie przytrafiaja na twarzy (ostatnio czesciej niz rzadziej :/ ) Zosia, Ty uzywalas Effaclaru M czy moze jakiegos innego( np K)? bo mi wlasnie chodzi o ten M. No walsnie slyszalam ze cera po jakims czasie przyzwyczaja sie do tych kosmetykow. Niestety. PS dzieki Dziewczyny za odpowiedzi :)

Gość synkka
uzywal ktos jeszcze tego kremu? ;]

Gość synkka
w koncu kupilam ten krem za ponad 60zl...stosuje ok 2 tyg. na poczatku zauwazylam natychmiastowa poprawe stanu skory juz po pierwszym uzyciu-stala sie ona gladsza, bardziej miekka i 'niespodzianki' zaczely szybciej znikac :] teraz jakby skutecznosc kremu spadla :/ ale jeszcze przeczekam troche i zobaczymy co bedzie dalej. odezwe sie za jakis czas i zdam relacje ;] minusem kremu jak dla mnie jest to ze mnie nie matuje.

Gość sibdzia
"zauwazylam natychmiastowa poprawe stanu skory juz po pierwszym uzyciu-stala sie ona gladsza, bardziej miekka i 'niespodzianki' zaczely szybciej znikac :] teraz jakby skutecznosc kremu spadla :/" Używam effaclaru już 3 miesiące i mam dokładnie takie same spostrzeżenia. Na początku duża poprawa wyglądu i matowa skóra. Teraz jakby skóra przyzwyczaiła się i po paru godzinach strefa T świeci się. Jednak cera jest wyraźnie ładniejsza, pory mniej widoczne,ale są ciągle.