Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko1986

czy wszystkie myslicie ze teraz nie ma nadziei?

Polecane posty

czy Wy tez myslicie ze nie ma mozliwosci zebym byla w ciązy?ostatnie cykle mialam nastepujące:22,30,30,35,31,27. dzis jestem w 36 dniu cyklu, test robilam 12,01,2009 wyszedl negatywnie, :(czy jkest jeszcze szansa ze jestem w ciązy???co myslicie na ten temat? moze ktoras z Was ma podobna sytuacje?

Gość mozesz byc w ciazy
nie wszystkie tesy wykrywaja ciaze od razu,czasem trzeba zaczekac z tydzien,dwa po spodziewanej miesiaczce

Gość aneczkaaaaaaaa
szansa zawsze jest skoro nie dostałaś jeszcze miesiączki...na samym początku ciązy niektóre testy mogą być zbyt mało wrażliwe żey ją wykryć.głowa do góry moze sie uda:)ponów test za kilka dni

jesli test robilam ostatnio w poniedzialek, to jak myslicie do kiedy jeszcze powinnam poczekac?????????????>.........

Gość test należy wykonać NAJWCZEŚNI
EJ w ostatnim dniu najdłuższego z cykli z ostatnich 12-tu miesięcy zatem Ty powinnaś testować najwcześniej wczoraj powtórz test dzisiaj, powinien już pokazać jeśli zaszłaś w ciążę:)

Gość aneczkaaaaaaaa
ja bym się wstrzymała jeszcze z dwa dni...no chyba że nie mozesz juz wytrzymać no to zrób teraz. W takim wypadku najlepiej udaać sie do ginekologa i zrobic testy z krwi...wtedy bedziesz wiedziała na 100%

dzieki za rade, jednak jest jeszcze szansa, zobaczymy co z tego wyjdzie.... mysle ze poczekam jeszcze do poniedzial;ku i wtedy zrobie test, zobaczymy