Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matasak

Dlaczego ta suknia jest taka droga?

Polecane posty

Gość Biedna biednaa
Mi sie link nie otwiera :(

Gość matasak
sorki, samo się to rozdziela :/

Gość tak to dobry pomysł
suknie są drogie bo nie brakuje głupich cipencji, które płacą za te szmaty... spoko... na rozwód już się tak nie stroją...

matasak ja również mam suknię z Madonny - normalnie kosztuje 3690zł a ja znalazłam na allegro i odkupiłam od dziewczyny za 1600zł z welonem już - może poszukaj takiej na allegro co? wiem że każdy woli nowiuśką a nie po kimś, ale widziałam szyte na wzór podróbki i się nie umywają do oryginału, więc naprawdę warto przemyśleć tą opcję :)

tu są modele podobne do tej z Twojeo linka http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=23.retrato http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=22.rene http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=24.rhin http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=orange poszukaj ich na allegro lub w komisach np na stornie www.we-dwoje.pl może uda Ci się znaleźć na swoje wymiary tą wymarzoną o połowę tańszą ... :)

Gość mihr-un-nisa
Niecałe 4 tysiące to ma być droga suknia? Ja bym ją nazwała suknią cenowo ze średniej półki...

no rzeczywiscie suknia za 4 tys to suknia ze sredniej półki:O jejuuu ze teraz jest tyle pustych lasek:O a ja Ci powiem ze dla mnie 2500 na sukienke wydac to jest za duzo na suknie przygotowalam 1500 i tyle tez wydam nie dam grosza wiecej, bo wole sobie na cos innego wydac te pieniądze Sukienka bardzo subtelna:) Dobry pomysł podrzuciła Ci Broneczka :)

Gość mihr-un-nisa
Rzeczywiście, fakt że wg moich możliwości finansowych uważam suknię za 4.000 za cenową średnią półkę automatycznie czyni mnie pustą... Ale jaja :)

Gość Biedna biednaa
Mihr-un-nisa--> To jest nas dwie :) Pustaki dwa,które uważają ze suknia za 4tys nie jest górną półką,tylko średnią(co wcale nie znaczy że uważam że to mało-dla mnie to 3 ciężko zapracowane wypłaty)ale wiem jakie są ceny w salonach,takie są realia że na hasło ślub cena rośnie kilkukrotnie...

Przepraszam, nie znam was więc nie powinnam oceniac po jednym poscie. Skoro was stac i nie jest wam szkoda to przeciez wasza sprawa. Poprostu ja uwazam ze jest wiele ladnych sukienek za mniej niz 3000zł i co to znaczy ze są gorsze? Bo to są sukienki z niskiej półki To moja sukienka za 1500 to dla was pewnie \"szmata\" albo \"worek\" Kazdy ma do tego inne podejscie, Mi na jeden wieczór za szkoda bylo by wydac na sukienke 5tys a nawet i 3tys wolalabym za to pojechac na fajny weekend.

Gość mihr-un-nisa
Ja się nie odniosłam do wyglądu sukienki, tylko ściśle do kwestii ceny. Uwzględniając moje możliwości finansowe 4.000 to średnia półka, ja na swoją dostałam limit (;) )) do 10.000, a za ile ostatecznie kupię to nie mam bladego pojęcia, w każdym razie to jest kwota maksymalna. Temat jest o cenie, więc wypowiedziałam się o pieniądzach Natomiast nigdzie nie napisałam (i w życiu nie napisałabym) że suknia za 1500 to szmata, worek itp. To że ja być może będę miała bardzo drogą wynika jedynie z tego że mam chęć sobie zaszaleć ;) I wcale nie twierdzę że skoro droższa to na pewno będzie ładniejsza od takiej za 2.000. Tego nie wiem, poza tym to kwestia gustu. I w ogóle daleka jestem od twierdzenia że im coś droższe tym lepsze - czegokolwiek by to nie dotyczyło ;) I więcej bez pustych mi tu :P

Gość upuppupupupu