Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smażone zielone cytryny

dlaczego tak jest?

Polecane posty

Witam :) Mam pytanie... bardoz mnie dziwi pewna rzecz; mam koleżankę, która ma chyba 164 cm wzrostu, jest chuda, w talii też, bioder można powiedzieć, że nie ma i ma patykowate nogi. Za to w biuście ma chyba z 85! o_O W takim razie, czemu ja, też szczupła, ale mierząca 174 cm wzrostu, posiadająca biodra i mająca 64 cm w talii, mająca, owszem, dość chude, długie, ale na pewno trochę grubsze nogi od tej mojej koleżanki, mam w biuście... 76 cm? :D Przyznam, nie mam tłuszczu, zawsze marznę, moja koleżanka tymbardziej powinna go nie mieć, a więc skąd wziął się u niej tłuszcz na tak spore cycki? Powiem, że przy tak drobnej, szczupłej sylwetce, bez bioder, te jej cycki czasem wyglądają dziwnie. Mnie nie martwi moja płaskość, nawet się z niej cieszę. Jednak trochę mi głupio, pokazując się w lecie w obcisłych koszulkach... Deska totalna. Ale co tam, cieszę się, bo nie męczę sie z biustonoszem i z takimi cycorami... :O ... :) P.S. mamy niecałe 16 lat.

:O spadaj na drzewo. Ciekawa jestem czemu tak jest i tyle. ;]

Gość kivhkl
jestem przerażona! powiedz, że się pomyliłaś i podałaś wymiar pod biustem

sama spadaj.. banany prostować. prymitywna jesteś, co dowiodłaś swoim durnym pytaniem i odpowiedzia na podobnym poziomie.

nie nie pomyliłam sie ;) roznica miedzy obwodem biustu a tym pod biustem to ok. 7 cm ;]

shao lin ty stara kurwo idź ssać kutasa swojemu chłopakowi bo chyba potrzebujesz rozrywki :O przez to taka nerwowa jesteś, z resztą na swoim profliu napisałaś o sobie ze jestes wredna suka hahaha :D żal mi ciebie... a moje pytanie jest jak najbardziej normalne. Co, wolisz czytać tu na forum tematy typu "ooojoj co z moja miesiaczką, spóźnia sie 3 dni ;((" których jest masa??

nie wypowiadaj sie o mnie bo mnie nie znasz, zaloze sie ze jesteś dziwką i nimfomanką, a ja jestem wrażliwa, artystyczna dusza, jednak jak widać czasem nerwowa. ;)

Gość Olenka 11119
no, sorry, ale jak ty jestes wrazliwa, to ja jestem reinkarnacja marylin monroe.

no... wiele osob mowi ze jest nieśmiala i zamknięta w sobie... ale cos pisząc szczegolnie na necie mozna mnie nie poznać... ale czy o tym temat??? :O

Gość Olenka 11119
kurcze, ta twoja kolezanka ma widocznie duzo wyzszy poziom estrogenu, niz ty, wez sobie poczytaj podrecznik do biologii...

Gość pijanao e.pridż
powracają do tematu jedne mają cycki a drugie biodra

Gość cycekkk
Ejj.. ja mam 163cm.. a w biuście (w staniku) mam 86cm!! A jestem też szczupła i chuda.. a to jest rozmiar 65DD, albo 60E.. i uwierz mi, że gdybym mogła to bym pomniejszyła sobie piersi nawet jutro.. to jest jedno z moich marzeń.. ciesz się, że masz małe.. ale szczerze.. jak jestes decha to też nie za fajnie. :)

smażone zielone cytryny żal mi cię. tyle ci powiem. na więcej mojej energii nie zasługujesz.

Gość smazone zielone cytryny
hmm czemu nie fajnie? chlopaki mnie nie obchodzą i moje cialo jest moje i mnie ma odpowiadać :) dobrze sie czuje z płaskościa ;) byle tylko ludzie nie nie dziwili... przeciez wiele modelek jest płaskich... nie chce mieć wiekszych, tylko moglyby sie jeszcze wyrównać, bo jeded jest sporo wiekszy. ;) A no właśnie, jak to jest, skoro od dłuzszego czasu jeden jest większy... to kiedy mi sie wyrównają? Chyba juz dalej nie urosną, tylko ten jeden dorówna większemu i koniec, nie? :) Właściwie to kiedy biust konczy swój wzrost?

shao lin, widze ze nieodpowiada ci ten wątek to weź już wypierdalaj i tu nie wracaj! Co to nawet dojrzewająca dziewczyna taka jak ja nie moze sobie pogadać o cyckach?? to chyba normalny temat?? Weż ty jakiś cyborg nie z tej planety jestes.

Gość cycekkk
Czasami cycki się nie wyrównują i wtedy ma się poprostu asymetrię piersi.. często tak jest, ale przy większych piersiach.. ale u małych też się zdarza. Możliwe, że jeszcze ci się wyrównają, ale tak na 60-70%. A tak prawde mówiąc jak widze jakies płaskie dziewczyny.. deseczki to mówie sobie w myslach, że też chce być płaska w cyckach bo nie jestem wielbicielką wielkich balonów.. bleh. :P

;) moze dla pozostałych kobiet to ważne... bo faceci muszą je chcieć, ale mnie oni nie obchodzą. Dla mnie nie liczą sie te cycki, bo jesli np. chodzi o poprawianie urody to od razu zdecydowałabym sie na poprawienie czegos w twarzy a nie od razu powiększać sobie cycki. Mam takie naturalne i one są u mnie na dalekim miejscu jesli chodzi o urode... Małe jest fajne ;] Z takimi balonami to bym niewytrzymała...

Gość kathreinnn czyli cycekkk
daj spokój.. ty wiesz jak ja się na te balony wku**wiam? Gdzie kupic idealnie dopasowany stanik rozmiar 60E ? Jedynie za jakieś 150 zł ;/ Ciuszki.. problem masakrytczny.. wstydze się chodzić w stroju kąpielowym.. na 100% zmnijesze do 60B.. albo 60C.. tylko, że nie teraz..

glupio jest jak mam jakąś tunike z wielkim dekoltem; tylko sie schylę i wszystko widać ;p dlatego; w szkole (bo tam najbardziej sie wstydze) nawet jak jest maj, czerwiec, to chodze w jakiejs zapinanej pod szyje bluzie... ;] bo obcisła koszulka zbyt ukazuje moją deskowatość... a stanik przy takich cyckach jest wg mnie zbędny... poza tym... nie lubie staników.

Gość kathreinnn
radze ci jednak, żebyś nosiła. Bo może jest niewygodny, ale uwierz mi, że nawet najmniejsze piersi mogą obwisnąć i będziesz miała problem :P

yy tam... one nie wiszą bo nie mają jak :O po prostu prawie ich nie ma to po co... :/ a nawet jesli to minimalnie, przeciez ich prawie nie ma :O pff...