Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różowe Anielisko

Co to znaczy dobrze cąłowac..albo źle ? opisujcie to wg własnych doznan!

Polecane posty

Gość lola7373
Ja dopiero od niedawna zaczelam i ejstem bardzo kiepska w to, czy jesli nie sprawia mi to przyjemnosci to znaczy ze nie jestem zakochana w chlopaku?

Gość hrhr
jeden tylko calowal bezdziejnie, wystawil jezyk i myslal ze o to chodzi, z innymi bosko:D

Gość a ja mam takie problem
Pierwszy facet: całował nieziemsko, tak .. namiętnie nie wiem jak to opisać, drapał przy tym zarostem bardzo, tak się wpijał, ciągle mi wkładał język do buzi, a to było takie podniecające... ale to był ogólnie cham :/ Drugi facet: całowanie takie "suche" bez żadnych języczkó, tzn. ja próbowałam, ale on jakoś nie wpdł w te klimaty... nie umiał mnie tak nakręcić, no pocałunki jak z bratem (chociaż ja z bratem się nie całowałam nigdy!), ale był fajnym chłopakiem.... teraz szukam połączenia fajnego charakteru z miejętnością całowania :P

Gość Tulipanowa25
dobrze całować to znaczy, że jak sie całujesz z drugą osobą to tak jakby świat się zatrzymał i nic więcej nie istniało i sie w tym zatracasz, przy okazji kolana mieknął. A jesli podczas całowania myślisz: o rany kiedy on wreszcie skonczy mnie obślinywać tym jęzorem - to to jest złe całowanie :D

Gość gdy ktoś cię dobrze całuje
to miękną ci kolana i zaczyna kołować się w głowie. Jesteś tak osłabła, że gdyby cię nie trzymał, rymnęłabyć jak długa na ziemię. Czujesz, jak stajecie się jednym poprzez dobry pocałunek, stapiacie się i nie wiesz już gdzie zaczynają i kończą się jego wargi, a gdzie twoje. A zły pocałunek... to po prostu pocałunek z niewłaściwym facetem.

Gość pierwszy fajnie calowal
umial to robic,ruszac jezykiem,mogl dlugo a drugi? jakas porazka-wlasciwie wkladal tylko jezyk a ja nim ruszalam,pozniej dzieki mnie sie nauczyl niezle calowac:) hhehe nie chcialabym byc teraz z kims kto nie lubi sie calowac badz nie umie,no chyba ze szybko nauczyl bo ja taka calusna jestem:D