Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia10630503

Tatuaż !

Polecane posty

Gość olusia10630503

mam dylemat chciała bym zrobic sobbie tatuaz ale nie jestem co do niego taka przekonana pozniewwaz boje sie ze jak sobie zrobie to mi sie znudzi i juz nie bd chciała go.. drugie to.. jak go usune to brzudka blizna mi po nim zostanie.. czytałam takze ze jest bio tatuaz ktory znika po 2-5latach ale po dwuch latach znika połowa a po kolejnych 3 kolejna połowka po ktorej moze zostac jakas plama.. np.. cos z stylu siniaka.. oraz.. ze takiego czegos.. nie ma.. to tylko zwykła sciema .. i czy po takim pio tatuazu.. zostaje blizna po zniknieciu.. go.. co mam myslec pomozcie

po zniknięciu go? proponuję w pierwszej kolejności zainwestować w korepetycje z języka polskiego. później myśleć o dziarach...

Gość olusia10630503
mozecie mi wkoncu doradzic prosze

Gość olusia10630503
18

no dobra... moje zdanie: jeżeli nie jesteś przekonana do tatuażu, to lepiej go nie rób. takie rzeczy naprawdę ciężko usunąć, jest to kosztowne i zostaje po tym blizna. co do biologicznych- często nie schodzą równomiernie tylko kawałkami, blaknie jedna część, reszta jest bez zmian. to podobno zależy od umiejętności tego, kto go robi, ale tego nie jestem pewna. pamiętaj tylko o tym, że jest to rysunek na całe życie. chyba, że się oszpecisz usuwając go. jeśli bardzo chcesz mieć, zrób sobie hennę. będzie się zmywać, ale nie narobi Ci problemów i będziesz mogła zmieniać miejsce i wzór. może kiedyś nabierzesz pewności, ze chcesz, wtedy zrobisz normalny.

Gość olusia10630503
ja cchce miec go za uchem gwiazdeczke mała albo na karku napisane moje imie .... bo w tych miejscach jesetm pewna ze mi sie tak szybko nie znudzi... bo to sa miejsca w ktorych ja nie bd go widziec a bedzie mnie zachwycac sama mysl o tym ze go mam

Gość olusia10630503
!!!!!

Gość olusia10630503
doradzi mi ktos.. co dotego co pisałam mna poczatku

Gość olusia10630503tlen.pl
Pozmozzcie jej