Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MIKA16

płaski brzuch!! ..

Polecane posty

Hej dziewczyny od dzisiaj zaczynam 6 weidera kto sie przyłącza?:>

Gość ciekawa_________1
a pomaga ta szostka?

słyszałam ze baaardzo! ja niedawno zrobiłam pierwsza serie... myślałam ze umre xD;pjuz czuje zakwasy na brzuchu.. a to dopiero poczatek..;/

Gość kathreinnn
Robiłam przez jakiś czas.. masakra :P Ale nie dotrwałam do końca.. a raczej do swojego celu :)

Gość stokrotka**
pomaga ale jest bardzo ciezko wytrwac do konca ja juz zaczynalam pare razy ale zawsze koncze w okolicach 8 dnia ale i tak widac efekty :) Powodzenia

Gość Gadatkam
dziewczyny nie wiem o czym w piszecze mozecie jasniej

Gość Gadatkam
prosze też chce miec płaski brzuch

Gość kathreinnn
na www.wdziek.info znajdziesz o tym wiadomości :

wyszukaj sobie w guglu, jasno wszystko opisane jest. szóstkę robiłam. zbyt monotonna jak dla mnie.wolę inne ćwiczenia, bardziej zróżnicowane i równie skuteczne.

Gość ortodoxsja
ja robiłam w wakacje, pomaga i widać szybko efekty , jednak trzeba byc systematycznym :D

Gość kathreinnn
tiaa.. na wdziek teraz wszyscy wchodzą xD Robiłam te ćwiczenia na talie osy.. nawet pomogły :P

Gość boooozeeeeeeeeeee
Zero wiedzy!!! 6Weidera nie jest dla początkujacych! Zeby to mialo sens musisz najpierw bardzo wzmocnic miesnie brzucha.

Gość Gadatkam
dziękuje za linki ,

Gość kathreinnn
Moje wymiary w cyckach: za dużo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chce o 2 rozmiary mniej i już. wzrost:163.. wystarczająco :P waga:47kg.. reszta nie ważna :)

Gość Gadatkam
boooozeeeeeeeeeee - własnie ja od lat szkolnych czyli już rok nie żwiczyłam dlatego nie dla mnie te ćwiczenia , narazie zapisze się na siłownie i potrenuje , a pózniej może zastosuje te ćwiczenia

boooozeeeeeeeeeee nie denerwuj się:) takie informacje na pewno są na stronach www. a skoro je olewają... niech ćwiczą. jak je zacznie kręgosłup napierdzielać albo sobie kark nadwerężą to zmądrzeją:)

Gość Gadatkam
163 i 47 kg nie wiem gdzie ty masz za dużo

Gość Gadatkam
a dziewczyny na czym najlepiej spala się tłuszcz , bieznia , orbitrek , biegi

shao lin... ja cały czas robiłam zwykłe brzuszki... dziewczyno dzieki za rade.. ale czasem nie warto sie wtraca i wyzywac;/;/

moze z tym wyzywaniem to przesadziłam .. ale takie to twoje booooooooooooooooooooooooooooozeeeeeeeeeee;/;/ pfff...

ja mam 169 wzrostu... waże 53 kg.. w biodrach mam 90 cm.. A w tali 68 to normalne wymiary?

to booooooooze, moja droga, to nick osoby wyżej. z tym wyzywaniem to mocno przesadziłaś. a co do ćwiczeń- nie chodzi o to, by je robić. grunt to technika i właściwa kolejność ćwiczeń.

Gość boooozeeeeeeeeeee
No bo denerwuje totalna ignorancja i brak wiedzy o podstawowych sprawach. Racja, najpierw pocwiczyć normalnie. Dużo aerobów, prostych ćwiczeń na brzuch. Wzmocnić mięśnie, opanować technikę. Mówię z własnego doświadczenia. Jestem instruktorką, i jeszcze się do 6 przygotowuję. Naprawdę brak przygotowania może skutkować nieprzyjemną kontuzją. Apeluję o rozwagę!

robie brzuszki juz od kilku lat..Chodze na siłownie cwicze regularnie na w-f wiec nie widze zadnego problemu

Gość olusia10630503
e tam ja tam chodze na akrobatyke sportowa mowie.. pomaga taki wycisk daja.. po 1 treningu z łozka nie mozna wstac ale potek cudenko.. i jest sie rozciagnietym i tłuszcz sie staka i wogole i brzuch tez sie robi płaski

to fajnie Ci ale u mnie w miescie a raczej to wiocha...nie ma czegos takiego ..:(