Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MIKA16

DŁUGIE WŁOSY

Polecane posty

Gość makusiaok
do ja nie zapuszczam, możesz coś więcej powiedzieć o tych włosach?

Gość kathreinnn
doczepiane włosy są nawet fajne :P Moja znajoma ostatnio kupiła sobie włosy. Normalnie ma do łopatek.. a teraz do pasa :) i coś w stylu Nicole :P Czarne, postrzepione włosy itd :)

Gość uwielbiam długie do pasa
a najlepiej falowane, niewystrzępione i rude.. będę takie mieć za jakieś 10 cm ;)

Gość gienowefa
takie doczepianie musi bardzo niszczyc wlosy

Gość a ja nie zapuszczam
nie niszczy bo to tak jakbyś sobie spinki do włosów wpięła :-D

Gość kathreinnn
!!!!!!!!!!!!!!!!! Super te filmiki zwłaszcza to z prostymi włosami! jak ja bym chciała takie włosy!!!! :D

Gość kasiczka...P
Ja tez zapuszczam. tak sie naczytałam waszych opinni i z tego wszystkiego stosuje tylko seru z avonu

Gość gienowefa
no ale to jak wiatr np zawieje to moze odkryc te spinki, poza tym jak zakladasz spinki na wlosy to icyh nie tapirujesz a tapirowanie bardzo niszczy wlosy

Gość kathreinnn
możecie odpowiedzieć mi na jedno pytanie.. jak będziecie wiedziały :P jak pisałam mam grube, gęste, suche i zniszczone włosy.. jak nie wyprostuje to nie są ani proste, ani kręcone tylko powywijane na każdą stronę.. jeżeli je odzywie i będą zdrowe to może być możliwość, że będe miała proste włosy? Miękkie i gładziutkie?? :) Tylko niestety nic mi nie pomaga.. a uzywałam już prawie wszystkiego.. oprócz właśnie maseczki WAX, a te wszystkie z olejkiem rycynowym.. żółtkiem to tak..

Gość gienowefa
katherrin ja mam taki sam wlos i nic mi nie pomaga, jedyne co to dobra prosatownica. Probowalam te szmapony ktore niby wygladzaja i prostuja ale z mizernymi skutkami. niestety ale ma to swoje plusy (mam siano ogolnie) klade na nie wosk i wywijaja sie w kazda strone (postopniowane) ciekawie wygladajac przy tym

Gość gienowefa
ja nie moge uzywac zadnych odzywek pniewaz wlosy mi sie szybciej tluszcza:( nawet nie moge uzyc po castingu balsamu utrzymujecego kolor bo wlosy mam okropne po tym

Ale ta odrzywke daje tylko od połowy włosów nie na skóre na same włsy:)

Gość gienowefa
aaaaaaaaaa tak jeszcze nie probowalam;)a ten wax tez sie daje od polowy wlosow?

ja nie wiem nigdy tego nie próbowałam :P Ale musze spróbowac;d

Gość kathreinnn
uzywałam tej odzywki pantene ;) ZERO skutków .. nawet po biosilku nie widziałam różnicy. Najgorsze jest, że naprawde wyglądam strasznie bez wyprostowania.. włosy od samej góry odstają od głowy chyba na 2 cm :P Taki hełm.. no nie wiem.. ale po prostowaniu jest ok :P ale i tak się trochę wywijają na końcach i nic z tym już zrobić nie mogę. Musze kupić ten wax.. jakiś czas temu byłam w aptece i nawet o takim czymś nie słyszeli :P

kathreinnn ja mam suche włosy i stosuje na nie zwykłą oliwkę dla dzieci super sprawa. Włosy są lepiej odżywione, a moje fale ładniej podkreślone i nie są już takie sianowate :) Naprawdę polecam Mnie też swojwgo czasu żadne odżywki nie pomagały dopiero teraz po tej oliwce mam spoko włosy. Oczywiście nie mówię że są jak z reklamy do włosów, ale myślę że ich stan przez ostanie miesiące bardzo się poprawił. Pozdrawiam

Gość mi pomaga wax
Też mam suche i nieco kręcone włosy, po deszczu to już w ogóle siano. Po Waxie zaczęły mi szybciej rosnąć i są bardziej podatne na układanie, mniej się puszą. Co drugie mycie go wcieram we włosy i trzymam z 15min. Poza tym nie stosuję już żadnych odżywek tylko odrobinę biosilku na końcówki. No ale ja nie prostuję więc nie wiem czy pomaga na likwidowanie loków.

Gość kathreinnnn
tak sobie myślałam, że może jak te końcówki mi aż do góry stoją to może powinnam włosy jakoś obciążyć i wtedy mniej zaczną się wywijać.. ale i tak mam włosy bardzo ciężkie.. i gdyby nie przerzedzenie to nie wiem czy bym wytrzmała ten ciężar :P

a ja narazie nawet koncowek nie podcinam;p Podetne po wakacjach czyli gdzies za 7 miesiecy:P :) Bo jak podetne to nigdy nie wyjde z tejj długosci co mam...

Gość niebieska konwalja
JA TAK SAMO!!! Ja tak podcinalam i podcinalam co 1-2 miesiace i tak stoja w miejscu:O moje kolezanki to normalnie mówią ze mi wcale wlosy nie rosną :O ale co ja miala zrobic jak mialam bardzo zniszczone koncowy 😡 no ale teraz podcielam 2 miesiące temu ostatni raz i do wakacji juz nie bede podcinac mam nadzieje ze z 10 cm mi urosną :D pozdro zapuszczaczki!!!:D