Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gienowefa

golarkiii

Polecane posty

Gość gienowefa

mam poytanie, moze glupie ale mniejsza z tym. Czy ktoras z Was kobietki uzywa golarki elektrycznej damskiej?? zastanawiam sie nad kupnem bo to chyba latwiejsza sprawa niz nozyki do golenia. Czy w ogole usuwa wlosy tuz przy skorze? czy efekty sa ladne tak jak po nozykach? Jak w ogole z miejscem intymnym? czy takze ladnie wychodzi?

Gość gienowefa
mam depilator . Golac \nogi odczuwam straszny bol. Wiec nie wyobrazam sobie golenia miejsc intymnych i poach. Zreszta juz ktos mial problem przez to ze depilowal pachy woskiem czy tez depilatorem. Dlatego tez nie chce a mysle ze latwiejszym i szybszym wyjsciem ejst golarka niz maszynka do golenia bo np mozna sie nia niechcacy zaciac . Natomiast golarka mysle ze goli tak samo jak maszynka. Pytam te dziewczyny ktore uzywaja, prosze o odpowiedz....

golarka elektryczna nie usuwa zupełnie przy skórze jak np. te jednorazowe. jest dobra, bo szybko i bezboleśnie, ale efekt bardzo krótkotrway i właśnie nie idealny.

Gość gienowefa
oj a myslalam ze skora bedzie gladka tak jak rpzy maszynce do golenia. Nozyki tez daja krotki efekt ale rpzynajmniej przez pare godzin jest sie gladkim. ogladalam tak te golarki i wyczytalam w tyhc czywiscie opisach, ze niby pozostawiaja skore gladziutka i mila w dotyku. Szkoda mi wydac na cos co nie daje chociaz takiego samego efetku jak maszynka do golenia:(