Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuję się strasznie

Mój mąż nie chce się ze mną kochać

Polecane posty

Gość Czuję się strasznie

Znamy się od 4 lat - nie była to może miłość od pierwszego wejrzenia ale po bardzo krótkim czasie tj. po 3 mcach oświadczył mi się... Minęło już 1,5 roku i był to długi czas... posuchy... Przed ślubem było w miarę normalnie, często się kochaliśmy... Teraz... podobno przytyłam i on czuje do mnie awersję. Rozmawiałam z nim na ten tamt, powiedzialam mu jak się z tym czuję, wkurzał się (jest cholerykiem) ale też twierdził, że nadal mnie kocha, że czuje się jak ostatni s...s...yn odmawiając mi współżycia...Tłumaczył, że to jest w jego głowie, że wyglądam inaczej, że nie jest tak jak było kiedyś (w sensie ja nie wyglądam jak kiedyś :() Czy to jest normalne? :( Proszę napiszcie co o tym sądzicie :(

atrakcyjnośc jest owszem ważna, ale nie najważniejsza.... czy to nie aby temat zastępczy?

Gość to nie jest normalne
bo facet nie wytrzyma tyle bez seksu a wyposzczony zarywa cokolwiek i w ogóle nie zwraca uwagi na wygląd ile przytyłaś? on ma coś z beretem chyba

schudnij poczujesz się lepiej i przekonasz, czy faktycznie akurat "to" stanowiło taki problem...

Gość Czuję się strasznie
Odp :( Nie przytyłam dużo - tzn na początku, jakieś 10 kg, z 55 do 65 :( obecnie zaczęłam już zrzucać ale... zero zmian :( normalnie jak brat i siostra albo ojciec i córka :(

Gość bez odbioru
nie, to nie jest normalne. ludzie z wiekiem się zmieniają. tyją (z różnych powodów - ciąża, choroba, zmiana gospodarki hormonalnej), pojawiają się zmarszczki. pytanie KOGO kocha (?) Twój mąż - wizerunek Ciebie, czy CIEBIE. KOGO pragnie - szczupłego ciałka, czy kobiety. jasne, estetyka, dbanie o siebie, ale bez przesady :-o

Gość Czuję się strasznie
w ogóle to... dzięki wielkie że piszecie i odpowiadacie na mój post... czuję się fatalnie :( zerowa atrakcyjność w oczach mężą... czasami myślę że ma kogoś :( w pracy siedzi długo, wraca późno, z drugiej strony ma czas na treningi, na angielski :(

Gość autorko a ile masz wzrostu

Gość asdsadsadsa
A nie przyszło do głowy którejś, że odpowiedzią jest najzwyklejsza w świecie rutyna ?! To normalne, ale i przejściowe. Trochę myślcie.

Gość bez odbioru
rutyna po niespełna 4 latach związku?????? w zasadzie to jeśli od 1,5 roku nic, to po 2,5 roku!! ja tam nie wiem, ale w moim związku po takim czasie seks był niemal codziennie albo i kilka razy dziennie :-o

Gość asdsadsadsa
Tak, rutyna. Statystycznie pary przeżywają kryzysy właśnie co 4 lata. Wpisz w google i poczytaj sobie sama.

Gość bez odbioru
asdsadsadsa, ty mnie do google nie wysyłaj zanim nie nauczysz się czytać: "Znamy się od 4 lat - nie była to może miłość od pierwszego wejrzenia ale po bardzo krótkim czasie tj. po 3 mcach oświadczył mi się... Minęło już 1,5 roku i był to długi czas... posuchy... " Z tego wynika, że "rutyna" nastąpiła jakoś tak mniej więcej po 2,5 roku związku, czy może znajomości w sumie (2,5+1,5= 4 :P) A jak mówią statystyki, faza "ostrego" zakochania trwa 2-3 lata. Czyli ta Twoja "rutyna" nastąpiłaby w fazie, która powinna być właśnie taką, kiedy działa jeszcze najsilniejsza chemia...Hmmmm

Gość lenaaaaa
i tam, rutyna rutyną, ale przecież dalej powinien CIę pragnąć :) co to są 4 lata w małżenstwie... po 20 stu można tak powiedzieć i to też nie zawsze ;)

Gość MALIMALI
KOCHANIE JA JESTEM 18 LAT PO ŚLUBIE I ŻADNEJ POSUCHY U NAS NIE MA .URODZIŁAM 2 CHŁOPAKÓW.PRZYTYŁAM 20 kg MÓJ MĄŻ POWIEDZIAŁ ŻE LICZY SIĘ CHARAKTER A NIE WYGLĄD BO TO JA MIAŁAM KOMPLEKSY SWOJEGO CZASU.KOBIETKO BIERZ SPRAWY W SWOJE RĘCE.JESTEŚCIE MAŁŻEŃSTWEM A NIE JAKIMIŚ PODLOTKAMI ,ZOBACZYSZ WYLECZY SIĘ.

Gość za szybko się oświadczył
a teraz nie współżyje tyle czasu? Są dwie możliwości: 1) ma jakąś na boku pannę 2) jest gejem

Gość MALIMALI
WPROWADZ TROCHĘ UROZMAICENIA W WASZE ŻYCIE EROTYCZNE ,JAKIEŚ NOWOŚCI .

Gość jsjcnb
pewnie robi to z kims innym....do zastanowienia

Gość A potem
Nie słuchaj. Nie każdy facet musi mieć inną babkę na boku. Pewne jest, że powinnaś z nim porozmawiać o tym.

Gość zwss
to wyglada dziwnie... nie bardzo wierze w ten powod, ktory on podaje

Gość bez odbioru
MALIMALI, ciężko wprowadzać urozmaicenie do czegoś, co praktycznie nie istnieje :-o Jeśli dla męża autorki odstręczający jest sam Jej wygląd... no niestety, nie ma ona pola do popisu :-o Bo niby co ma zrobić? Mąż nie chce Jej dotykać, mówiąc, że jest za gruba...Ma ubrać jakieś seksowne ciuszki? To ją wyśmieje przecież, bo w skąpej bieliźnie tym bardziej widać niedoskonałości ciała :-O Mnie tu mocno coś nie gra, bo skoro tak szybko się oświadczał, to musiał być mega zakochany, ale skoro po niecałym 2,5 roku nie ma na nią ochoty, to co to za miłość?

No nie wiem, to trochę dziwne .... może jednak ma kogoś, może jakaś inna go zauroczyła?

Gość kto by chial ruchac grubego
kaszolota ...pewnie masz 1.65 to i waga 65kg to potwornie duzoooooooooo

Gość zwss
lub od samego poczatku malzenstwo bylo przykrywka dla orientacji seksualnej jak ktos tu sugerowal... tylko jak wygladal wczesniej seks?

Gość za szybko się oświadczył
szybkie oświadczanie się to domena kryptogejów :o

Gość zwss
wiec uwaga na fragment nie byla to milosc od pierwszego wejrzenia ale po 3 miesiacach sie oswiadczyl czyli co - pierwszy miesiac spotykali sie jak znajomi i nagle jak w niego piorun nie strzelil...

Gość Klara22
ma cos z beretem, nikt normalny nie oswiadcza sie po 3 mies znajomosci!!!! :O to chyba gej, szybko sie oswiadczyl by zdobyc przykrywke -zone i ma spokoj z seksem po slubie juz, a ty glupia bylas to masz, nie tknelo cie te oswidczyny po 3 mies? :O

Gość MALIMALI
MOŻE MU WŁASNIE BRAKUJE TEJ SEX BIELIZNY.MOŻE W ICH ŻYCIE WTARGNĘŁA NUDA A ON SIĘ TŁUMACZY JEJ NADWAGĄ .DZIECKO WŁÓŻ ŚLICZNĄ BIELIZNĘ ,ZAPAL ŚWIECĘ ,WYKRĘĆ ŻARÓWKI,POKÓJ ZAMKNIJ NA KLUCZ (żeby nie zwiał) I BIERZ SIĘ ZA NIEGO.A MY JUTRO CHCEMY WIDZIEĆ NAPIS -DZIEWCZYNY BYŁO CUDNIE-NO KOBIETKO DO DZIEŁA.NAWET JAK KOGOŚ MA ,(w co wątpię ) TO I TAK SIĘ ZŁAMIE.TAKA ICH NATURA

Gość foxy-lady
myślę, że kogoś ma

Gość Klara22
malimali- te twoje rady sa debilne, przeciez widac ze to gej , moze nich autorka zmieni plec to jego podnieci :P