Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internautka345644

CZY DA SIE LATWO WYJSC Z PALENIA HASZYSZU ??

Polecane posty

Gość internautka345644

czy to jest naprawde takie trdune??

Gość gienowefa
latwe ale dla tego kto chce. Mam 2 przypadki gdze dlugotrwale palenie trawyodbilo sie na zdrowiu. Jeden ma juz zielone papiery a drugiego pewnie po nie zaniedlugo wysla!! Powiem Ci, ze oba sa porabani, nie da sie ich sluchac, jeden z ich ma manie przesladowcza it itd

Gość ejsido
powiem ci, ze po 3 latach plaenia codziennie wyszlam z tego z dnia na dzien. bez zadnych skutkow ubocznych, bez zadnych przykrych objawow psychosomatycznych i przy totalnym braku ochoty, zeby zapalic chociaz jeszcze jeden raz.

Gość ajt
zielone papiery :D :D :D :D

Gość buahahahahahahahaha
a co to za zielone papiery?:D:D:DMoże dają jej komuś kto palił dużo haszu i marychy?Ona wszak jest też w kolorze zielonym:PNie słyszałam jeszcze o takim wyóznieniu zielonymi papierami;)Co innego zielone banknoty:PTe mogą mi dać;)

Gość do gienowefy
wydaje mi się,że oni nie tylko palili ale brali też inne dragi:oPo samym jaraniu ciężko zbzikować,no chyba,że ktoś ma zajebiście słabą psychikę.Mania prześladowcza zazwyczaj jest spowodowana braniem amfy:o

Gość gienowefa
ja wiem, ze jarali tylko trawke przez pare latek. jeden rpzestal ale za pozno i ma rente na glupote;) a drugi dalej jara i bredzi pierdoly wymysla, spiski weszy itp itd

Gość gienowefa
wy sie smiejecie ale tak jest...byc moze maja slaba psyche i juz. ja tez jaralam pzez rok i funkcjonuj e nomalnie . A oni sa jakby nie z tego swiata...

Gość oj to nieciekawie się z nimi
dzieje:oTacy ludzie jak oni nie powinni nic brać,szkoda tylko,że już jest za późno:(