Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

appeal and magic***

uderzył Was kiedyś mężczyzna?

Polecane posty

Byłam w związku w którym facet bił mnie.Nie było to często,ale jeśli mogę tak to ująć bardzo porządnie. Nigdy w twarz! Za to częśto miałam połamane żebra,nogę itd.

Gość ...Monika...
Nigdy!!! I w ogole sobie tego nie wyobrazam. Gdyby tak sie jednak stalo, bylaby to ostatnia rzacz, jaka ten facet mi zrobil.

Gość nie.............
Jarek i dałeś się mu? :-D

Gość olaalaa
nigdy też sobie tego nie wyobrazam uwazam, ze gdyby zaistniała taka sytuacja to na pewno bym odeszła

Monika -pewnie masz dużo racji i gdybyś potrafiła się postawić to bym Ciebie podziwiała. Jednak moje drogie są sytuacje,kiedy pomimo krzywdy jaką ktoś nam wyrządza potrafimy wybaczać. Ja za mocno kochałam

Gość od kogo bys
odeszla? od ojca będąc dzieckiem np

Gość ojcie tak i to nie raz jest
strasznie porywczy i nerwowy i szybko traci nad soba kontrole, ninawidze go za to...Partner nigdy i w zyciu bym sobie na to nie pozwolila. Nienawidze ludzi, ktorzy uzywaja przemocy, bo to znaczy, ze sa za glupi, zeby wymyslec inne argumenty.

Gość Asia K.
ja kiedyś jak byłam mała dostałam klapsa od taty :(

Gość pppatka
raz, jak byłam mała dostałam od ojca, ale nic nie bolało i nie miało to cech przemocy i należało mi się:-) później już nikt nigdy. Bić się nie dam!

Gość ...Monika...
NaTaLiA-BaLiA - wiesz lepiej, bo przez to przechodzisz. Ale ja nigdy nie pojme, jak mozna kochac kogos, kto krzywdzi. To masochizm i wymaga leczenia. Tak jak zony alkoholikow sa uzaleznione od alkoholizmu meza i powinny byc poddane terapii, tak samo kobiety bite powinny byc jej poddane. Samo to swiadczy o tym, ze sytuacja, na ktora sie godxzisz, jest nienormalna.

mnie kiedys kopnal jeden ostro w plecy jak chcialam go rozdzielic z moim kumplem.. pozniej sie rozplakal ;( (ehh ci nacpani slabi ludzie..) a raz jak bronilam kolezanki od robienia jednemu loda .. to wzial mnie za leb i walnal o sciane, a pozniej z piesci w twarzyczke, az mi spuchly lypy jak dla murzyna, a skron rozwalona ze tydzien nie moglam spac na prawe stronie :[ to wsio;p

Gość yemena
ja od ojca dostawałam po dupie jak się wkurzył, i co z tego? przynajmniej grzeczna potem byłam :)

Gość kkddjwoed
Mnie raz uderzył w klubie jakiś naćpany burak bo nie wyraziłam ochoty do zabawy z nim .. najpierw wykręcił mi ręce a gdy go odepchnęłam , dostałam w twarz ;] Za to on później wylądował w szpitalu , już nigdy nikogo nie uderzy :)

Gość maledictum
Ojcowie, którzy nie biją córek robią im straszną krzywdę, bo wyrastają one na wredne, nieposłuszne suki.

Gość klaps to nic moj ojciec walil
gdzie popadnie, a najchetniej po twarzy i po glowie, a niby czlowiek z wyzszym wyksztalcenie, na stanowisku...Cholerny damski boxer. jak sobie pomyslec to do dzis krew mnie zalewa, choc mam 29 lat i od 8 lat nie mieszkam z nim pod jednym dachem. Mame zreszta tez bil regularni...ech, szkoda gadac...Ja nigdy sobie nie pozwole na to, zeby maz mnie uderzyl. jesli ktos zrobi to raz, odwazy sie drugi i trzeci...

Monika- ciężko jest pojąć i z perspektywy czasu zaczynam twierdzić,że byłam głupia. Z chłopakiem byłam od 4 lat a znaliśmy się od 8. Wcześniej nie był agresywny,wręcz przeciwnie czarujący,opiekuńczy... bajka się skończyła. Narkotyki,sterydy zrobiły swoje,a ja nie miałam czasem siły aby nawet stawić opór... niestety happy endu nie było.

Gość koffin
ojciec musi czasem dać lanie , bo rozbestwią się dzieciaki maksymalnie :D

Gość mikolina
moj ojciec pobil moja mame nie raz nie dwa ... a ja stając w jej obronie obrywałam, a potem chodzilam posiniaczona po twarzy, plecach, nogach do szkoly. Dopiero kiedy zagrozila mu ze odejdzie, zmienil prace na taka gdzie nie ma go czesto w domu i jest spokoj, od ponad roku wlasciwie juz. Moze dotarlo do niego ze zle robil, nie wiem ale wiem, ze w wieku 18 lat nie mam chlopaka dlatego, bo boje sie zaufac i wiem ze to przez niego.

Gość nienawidze ludzi uzywajacych
przemocy! Jest tyle innych metod wychowawczych (jesli chodzi o rodzicow). Moj maz ma 3 rodzenstwa, wiec byla ich 4 w domu. Zadne z nich (3 chlopakow, 1 dziewczyna) NIGDY! nie dostalo lania, nawet klaspa...Wszyscy wyrosli na porzadnych ludzi, skonczyli studia, maja dobre prace, szybko sie usamodzielnili i nie bylo z nimi zadnych prolemow wychowawczych, NIGDY! Dlatego podziwiam moich tesciow za taka umiejetnosc, bo moi rodzice bardzo wiele mogliby sie od nich nauczyc.

Gość olaalaa
appeal - dlaczego na to pozwalasz? wg mnie to jest jakaś forma uzależnienia, powinnaś porozmawac z psychiatrą/psychologiem chyba...

Gość ...Monika...
NaTaLiA-BaLiA - bardzo Ci wspolczuje. To straszne, co przeszlas. Ale przeciez to, czy sie z kims jest czy nie, i czy pozwala sie na cos, czy nie, zalezy od nas i tylko od nas. Kazdy czlowiek ma wybor.

Gość maledictum
Niektórym kobietom trzeba przywalić, bo inaczej nie zrozumiałyby, co się do nich mówi.

Gość koffin
"nienawidze ludzi uzywajacych" --- to nie jest żadna przemoc , przemoc stosuje się wtedy gdy bije się dzieci za nic i zbyt często :D

\"Ojcowie, którzy nie biją córek robią im straszną krzywdę, bo wyrastają one na wredne, nieposłuszne suki.\" następny z kompleksami, którym rządzi kobieta. I dobrze, bo inaczej pewnie, byś sobie nie poradził.

Gość do maledictum jestes totalnym
debilem i mam nadzieje, ze ktos tak ci kiedys w-pierdo-li, ze sam o wlasnych silach nie wstaniesz przez tydzien kretynie!!!

Gość do usunięcia
tak, kiedys kilka razy pobil mnie brat. nie rozmawiam juz z nim prawie 7 lat. on chce abym jemu wybaczyla, nie pije juz chce mi pomoc. ale ja nie potrafie, nie wiem czy umiem wybaczyc. ojciec tez, tylko on nie pil. wyzwiska i bluzgi moglam slyszec codziennie. a jesli sie sprzeciwilam to wyciagal rece. teraz jestem w ciazy. poklocilismy sie pewnego razu. chcial mnie uderzyc.

Gość do koffin jestes kolejnym
debilem albo debilka na tym topiku!! Wez czytaj ze zrozumieniem baranie zanim zaczniesz sie udzielac!!

Gość koffin
reakcja godna bezstresowej idiotki :D