Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megeeee

czy pasuje- kolory

Polecane posty

Gość megeeee

Chciałabym mieć bukiet do slubu z róż herbacianych.. Czy pasuje skoro świadkowa będzie miała sukienke w kolorze lazurowym? Czy lazurowy kolor i herbaciany dobrze razem wygladają?

Gość Biedna biednaa
Nie wiem czy dobrze razem wyglądają(bo są różne odcienie i lazuru i "herbaty") ale wiem jedno że starsza nie musi mieć wiązanki tego samego koloru co młoda ;) Ważne żeby była z tych samych kwiatów(chociaż niektórzy uważają że to też jest bez znaczenie) więc jeśli kolor nie pasuje mozecie wybrać inny kolor bukietu dla niej :) Swoją drogą...moja starsza najpierw czekała,aż wybiore kolor wiązanki,a potem kreacje zaczęła szukać...Ale wiadomo różnie w życiu bywa...

Gość zolwikk
a swiadkowa musi miec buket?

Gość Biedna biednaa
Podobno musi :) Ale wiaodmo kwestia podejścia,moja w każdym razie bedzie miała bukiet

Gość cokolinka
No miło by było gdyby świadkowa uwzględniła kolor Twojej wiązanki. Ale jeśłi nie, to raczej bym się tym nie przejmowała. Jeśli Ty będziesz mieć bukiet z herbacianych róż to ona może mieć z białych i będzie pasować.

Gość Biedna biednaa
No ja osobiście nie chciałabym żeby starsza miała biały bukiet a ja herbaciany :( Jakoś biały dla młodej zawsze zarezerwowany Może jakiś blady róż,fiolet...Sama nie wiem...

Gość cokolinka
dziwne, pierwsze słyszę, żeby młoda musiała mieć biały bukiet, zwłaszcza, że go nie chce.

Gość Biedna biednaa
Zle mnie zrozumiałaś,nie napisałam że młoda musi mieć biały bukiet,chodziło mi o to że jeśli młoda ma herbaciany kolor wiązanki to starsza nie powinna mieć białego(moim subiektywnym zdaniem)bo biel to kolor zarezerwowany dla młdej :) Ja tak uważam,ale wiadomo zasady są po to żeby je łamac ;)

Gość ZAPROSZENIA ŚLUBNE TANIO
ja bylam swiadkowa we wrzesniu zeszlego roku i mialam replike bukietu pani mlodej:) tzn. kuzynka miala taki wydluzony bukiecik z roz, eustomy i kilku innych kwiatkow.. ja mialam mniejszy i zrobiony na okraglo nie wydluzony z tych samych kwiatkow;) ladnie to wygladalo bo bylo widac ze cossik nas laczy:)