Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajko i kokosz

Tanie a dobre - Wielka Brytania.

Polecane posty

Gość kajko i kokosz

Dziewczyny, jakie tanie a dobre produkty odkrylyscie w UK? Na czym nie warto oszczedzac, a na czym warto? Wpisujcie swoje typy, obojetnie czy chodzi o produkty spozywcze, kosmetyki czy srodki czyszczace. Ja ze swojej strony moge polecic wiele produktow z Aldiego. Np. szynka niemiecka kosztuje tam tylko 99p (co prawda tylko 3 plasterki, ale b.duze) i jest tak samo dobra jak szynka z ASDA po 3 funty. Poza tym maja tez dobrego i taniego wedzonego lososia, szynki wloskie i dobra czekolade z orzechami (z okienkiem). Wszystko jest o wiele tansze niz w normalnym supermarkecie! Tylko ze w Aldim jest maly wybor produktow dlatego wieksze zakupy robie gdzie indziej.

Gość lillllllllllllllllli
polecam odyzwki i szampony ALBERTO dostepne w asda kosztuja tylko 99p ja kupuje truskawkowa odzywke do włosów suchych i zniszczonych wlosy po niej sa pachnace sliskie i błyszczace!!

Gość venussssss
a ja polecam srodki czyszczace z lidla z serii w5!!! zadne inne markowe srodki nei daja rady jak w5!! szczegolnie taka pianka do czyszczenia..poprostu boska.... co wiecej w lidlu sa siwtene czekolady....zawierajace nieraz 80% kakao

Gość tak czekolada 80 LIDL
mniam mniam, lepsza niz sex

wątróbka wieprzowa lub drobiowa w TESCO za tackę zapłacicie +- 0,70 p wyśmienita z jabłkami w sosie ;)

Gość La Cantante
Czekolada z Netto z orzechmi, albo z migdalami i rodzynkami za 79 pi

Moze nie takie tanie, ale przepyszne jigurty Muller te jako Fruit corner czyli z rogiem owocowym. :) Ja akurat kupuje za 20p, ale normalnie chodza po 55p

Gość heheheh
z jakim rogiem owocowym?? alem sie usmiala to sie tlumaczy owocowy kacik

Gość wielbiciel naroznych joguricik
a gdzie kupujesz te jogurciki mullera za 20p? uwielbiam je...jestem ich maniakiem...

Gość a ja na pewno
hehehe a ja sie usmialam z Twojego zwrotu-ALEM SIE USMIALA.........kto tak jeszcze mowi???

Gość a ja na pewno
tanie o dobre to tutaj maja wina wszelkiej masi. w porownaniu z zarobkami grosze,

Gość ptasie mleczko wedla
£1.95 w ASDA wychodzi chyba nawet taniej niz w Polsce :)

Haha, tez kupilam Ptasie Mleczko w Asda za niecale 2 funty i tez sie dziwilam, ze taniej niz w Polsce :D

Gość lorna261
niestety mialam szampon i odzywke alberta i wyrzucilam po 1/3 uzywania:( pewnie nie dla kazdego jest dobra..moje wlosy suche-zrobily sie ja siano

Gość a ja na pewno
o,a ja kupuje kubusie duze w sainsbury za 92p, czyli w porownaniu z polskimi sklepami bardzo tanio. u mnie w polskim kubus kosztuje 1,69 aha i cukierki mieszko za funta musze poszukac ptasiego , za takie pieniazki mozna z czystym sumieniem sie podtuczyc

Gość miss oklahoma
czekolada wedel truskawkowa w tesco za 55p,szampon pantene 2 szt za 2.69 w superdrug

Gość pinocchio
naprawde ptasie mleczko w Asda takie tanie? To ja sobie zaluje i kupuje raz na dwa miesiace w polskim slepie za F3.60!!! Jutro wybieram sie do Asdy :)

Gość Żona pewnego męża
dobra dziewczyny to powiedzcie mi gdzie mogę kupić i jakiej firmy i jaka nazwa smietanę by ją ubic na sztywno do tortu?I nie chodzi mi o te ich w spraju ale takie jak nasza polska kremówka.Kupuje czasami taka w polskim sklepie ale nie zawsze moge tam pojechać,za daleko.

Gość double crem
w niebieskim opakowaniu, dzisiaj ubijalam z cukrem, moment i ubita nawet robota nie trzeba

Gość double cream
oczywiscie

Gość Żona pewnego męża
tak -duble crem-też testowałam ale to nie to,to może napisz gdzie kupiłas i jakiej firmy.

wielbiciel naroznych joguricik - Ja kupuje je w sklepiku w mojej pracy gdzie wszystkie towary sa po cenach hurtowych. produkty idace do Suinsbury\'s, Asda, Tesco. Czasem w Morrison robia promocje tych jogurtow w zestawie jest ich 6 za 2£ te duze nie miniaturowe, wiec tez Ci wyjdzie 20 cos pi :) heheheh - Alez ja wiem, ze kacik owocowy. Teraz mnie oswiecilo, iz to tak mozna przetumaczyc. Przyznam, ze ja totalnie tlumaczyc nie potrafie z angielskiego, choc wiem o co chodzi i wczym rzecz, wiec na tlumacza bym nienadala sie, ale za to Tobie dziekuje za sluszne tlumaczenie :) Ja kupuje Kubusia sok za 99p w Morrison, no za 1£ powiedzmy ;)

heheheh - alem sie usmiala. W tym zdaniu literka M uciekla Ci na pierwszy wyraz, z ostatniego wyrazu jako ostatnia z niego. Ps. Smiech to zdrowie ;)

Gość wielbiciel naroznych joguricik
dzieki el cante :))) kiedys udalo mi sie trafic na promocje w lidlu i byly po £1.50 za opakowanie tych duzych :))) ale to bylo tylko przez dwa tyg ....wogole w lidlu mozan wiele pysznych rzeczy znalezc..np. sery sa boskie i o wiele tansze niz gdzie indziej, poza tym wlasnie seria do czyszczenia w5 , superancka!!! tanie i naprawde dobre!

Gość funciakomaniak
a byliscie w tych sklepach 99p? namnozylo sie ich ostatnio, otwieraja duzo nowych w pustych pomieszczeniach po sklepach woolworths..

Gość nie jest tak źle
w funciakach nie kupuje bo się nacięłam ale kosmetyki podstawowe np szampon, żel pod prysznic itp często kupuję w superdrug, ostatnio mieli promocję na loreala - szampon 79p. w lidlu kupuję sery, kawę i czasami soki a z kosmetyków chusteczki do peelingu.

Gość gabbbbkoooo
Odpowiednik kremowki to whipping cream ta w zielonym opakowaniu, ale double cream tez sie nadaje do ubijania, chyba ze kupilas ELMLEA, a to jest substytut smietany.

ja robie zakupy w sainsbury's wiec moge polecic niektore produkty z serii "basics" (oczywiscie niektore sa do bani, ale inne 5 razy lepsze od tych z gornej polki) - ciasteczka basics milk chocolate digestives 36p - ryba mrozona basics white fish okolo 1.57f - tortilla chips basics 22p - chicken soup w puszce 17p -jablka basics 60p za kilo zeby ktos zlosliwy sie nie przyczepil: stac mnie na duzo drozsze produkty, ale mam taka nature niestety, oszczedzanie mnie kreci :-D nigdy nie oszczedzam na: kawie, kosmetykach (tylko Clinique), miesie i drobiu.

Gość heheheh
El Cantante - to ja Ci dziękuję za powód do śmiechu i pozdrawiam :) a ja na pewno --> bo ja ze wsi jestem :)

do lidla nie chodze, bo nie ma po drodze (nie czuje jak rymuje :-D) ale pamietam ze mieli boskie maslo czekoladowe/orzeczowe w wielkim sloju za grosze, markowe g*wienko nie daje mu rady :-D