Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykladziewczyna

czuję się brudna

Polecane posty

trudno , Don Juan, czy Casanova, urodzili się kochankami, reszta musi się nauczyć bycia kochankami, a są uczniowie pojętni i głąby kapuściane. Miałaś pecha trafić na głąba..

Gość jjjlal
żal ze są tacy frajerzy jak on, potem taka laska ma wypatrzony obraz seksu oralnego. I współczucie dla następnego faceta, który tym razem będzie musiał wykazać się naprawdę dużymi umiejętnościami i odpowiednim podejściem do sprawy by zmienić ten spatrzony obraz Nie załamuj się, facet wykazał się wyjątkowym anty talenciem i brakiem jakiegokolwiek wyczucia

Gość heh dalej stosuj
klaudka- na czole nie mamy wypisane ale od zanim zrobiła mu loda to chyba gościa trochę poznała co??No chyba że zrobiło to po tygodniu to trochę cięcko wtedy dobrze kogośpoznać- seks nie jest dla dzieci i zakompleksionych panienek które nieumieją powiedzieć nie , na wszystko się godzą nawet wbrew sobie a potem jęczą na kafeterii jaki on był niedobry i be

Gość nastepnym razem
jak bedziecie sie kochac bo pewnie nie rzucisz tego pajaca :O to powiedz zeby ci wylizal,wiesz co ...piczke:P i wtedy ty przytrzymaj mu glowe alebo jeszcze lepiej to niech on lezy a ty na nim i usiadz mu podczas lizanka na twarz i pamietak nie schodz!!!:)nie przejmuj sie juz🌼kretyn z niego

Gość yhyy
Heh dalej stosuj- jestes zalosny i tyle wes moze sie lepiej nie wypowiadaj na tym forum bo zal czytac to co ty piszesz...

Gość heh dalej stosuj
*od poznania do momentu zanim mu loda zrobiła

Gość heh dalej stosuj
yhy założe się że jesteś kobietą i żal to jest ci się pogodzić z niestety nie zawsze zadowalającymi faktami- takie życie , jak zechcesz mi zrobićlaskę chociaż tego nie lubisz to ja bardzo chętnie , tylko potem nie jęcz jaka to ty pokrzywdzona jesteś

Gość a nie przeszkadza ci to
Widać dla niektórych palantów zawsze wszystkiemu jest winna dziewczyna. Jak by ją zgwałcił, też by sama sobie była winna. Jak by pobił, też. A facet? Facet top tylko zwierzę i tak jak "heh dalej stosuj" nie miał by oporów, gdyby widział, że laska nie chce, ale się zmusza.

Gość o zgrozo poprostu
nie bylas na to gotowa i najwyrazniej nie ztym facetem....nosz kurde kiedys jak sluchalam o takich rzeczach to myslam sobie jak tak mozna:O ze te dziewczyny sa... ale jak poznalam swojego chlopaka z ktorym jestem teraz i mam 26 lat :P to sama zapragnelam tych pieszczotek i nie musial mnie namawiac...nawet nie bylo rozmowy na ten temat ,poprostu ja chcialam sama zasmakowac tych rozkoszy :D a na twoim miejscu to bym zacisnela zęby nastepnym razem by sie zastanowil nad pewnymi kwestiami :P

Gość madry i szanujacy
facet wie kiedy laska chce a kiedy sie zmusza ...w koncu jakby nie bylo slyszalm ze faceci maja mozg:P a nie maja??:O

Gość heh dalej stosuj
co byście nie pisały to musicie się pogodzićże faceci to nie kobiety, możemy uprawiaćseks dla samego seksu nawet z laską która nam się specjalnie nie podoba- jak daje to biorę i tyle. Jak sięzabujam w jakiejś fajnej lasce to wtedy seks jest mega przyjemny i mi strasznie zależy żeby jej się podobało , chcę żeby miała frajdę z seksu ze mną i z moich pieszczot i nie zmuszam jej do niczego bo mi zależy.

Gość marcin 33
kogo chcesz oszukać? nie każdy facet tak robi nie pisz w imieniu wszystkich męższyzn, dobra?

Gość jjjlal
może facet myślał że jak dziewczyna ma 22 lata to jest doświadczona i chciał iść na całość ale i tak zachował się jak burak Np gdy ja robię to pierwszy raz z dziewczyną to zawsze daje jej pełną kontrole, może pieścić lizać brać do buzi ale to ona decyduje co i a jak, nie chwytam jej głowy , sam nie wykonuje ruchów tak samo finał, nie miał by pretensji gdyby dokończyła ręką. A więcej ? Do wszystkiego można dojść ;), nie musi być wszystko naraz :) Natomiast jeśli facet wiedział że to Twój pierwszy lodzik w życiu to jest jeszcze większy frajerem niż sadzę

Gość ja tego nigdy nie robiłam
i nie zrobię... jak się komuś będzie nie podobać, to niech spada 🖐️

jjjlal, całkowicie się z Tobą zgadzam. Wszystko jest dla ludzi, ale najpierw trzeba się wzajemnie poznać, dowiedzieć, na ile mozna sobie pozwolić, co lubi a czego nie lubi druga strona i z czym sobie ewentualnie nie radzi

Gość jakbys byla maja siostra on
juz by wiecej sobie nie pobzykal...ucielabym mu fiuta:P

Gość jagu_sia
ja mam podobny, ale inny problem... kiedy zaczynaliśmy seks oralny z chłopakiem, było fajnie, miałam na to ochotę i w ogóle, ale po paru miesiącach zaczęło to wyglądać inaczej... np. podczas gry wstępnej zaczął popychać moją głowę w dół delikatnie, dając do zrozumienia, że mam zejść niżej :o (od razu mi się odechciewało), zaczął właśnie tak przyciskać, jak tu pisała dziewczyna i czasami jak się nie może opanować to wkłada do samego końca./.. powiedziałam, że tak dalej być nie może, ale to nic nie zmienia, bo jak twierdzi za bardzo się podnieca :o i co z takim fantem zrobić?

Gość jjjlal
"co byście nie pisały to musicie się pogodzićże faceci to nie kobiety, możemy uprawiaćseks dla samego seksu nawet z laską która nam się specjalnie nie podoba- jak daje to biorę i tyle. Jak sięzabujam w jakiejś fajnej lasce to wtedy seks jest mega przyjemny i mi strasznie zależy żeby jej się podobało , chcę żeby miała frajdę z seksu ze mną i z moich pieszczot i nie zmuszam jej do niczego bo mi zależy. " Tylko widzisz nawet jak robisz to z laską której nie kochasz jak nie wykażesz się wyczuciem i odpowiednim kunsztem to taka laska weźmie wstanie i kopie Cie w dupę, bo skoro ona to robi bez miłości to oczekuje dobrego kochanka a nie jakoś dupę która nie umie zrobić czegoś umiejętnie No chyba że zajmujesz się jakimiś desperatkami które potrafią w imię miłości godzić się na coś co im przyjemności nie sprawia Mnie desperatki nie kręcą, aha i zdziwił byś się co potrafię wyprawiać z kobietą która kocham, nie traktuje jej jak jajo, ale mam też do niej pełny szacunek i do niczego nie zmuszam czy nakłaniam, i nie boje się wychodzić z co raz to nowymi pikantnymi rzeczami., zresztą sami wszelkie nowości dawkujemy sobie powoli bo wtedy smakują najlepiej ;)

Gość zwykla dziewczyno
nic nie piszesz jak on sie pozniej zachowal,piszesz ze wybieglas??a on co??rozmawial z Toba pozniej??

Gość nie róbcie lodów bo
potem oni to opowiadają kolegom.. prawie każdy facet rozmawia z kolegami o tym, co robi w łóżku, o mnie też opowiadał, czasami zupełnie zmyślone rzeczy, np. że uprawialiśmy analny seks.... oczywiście jak się dowiedziałam, to mu spakowałam rzeczy.... teraz każdy następny będzie trzymany bardzo krótko i żadnych lodzików już robić nie będę - bo nie lubię i naprawdę NIE warto dla tych chujów nic robić..

Gość buhahaha padam na cyce
ie róbcie lodów bo potem oni to opowiadają kolegom.. prawie każdy facet rozmawia z kolegami o tym, co robi w łóżku, o mnie też opowiadał, czasami zupełnie zmyślone rzeczy, np. że uprawialiśmy analny seks.... oczywiście jak się dowiedziałam, to mu spakowałam rzeczy.... teraz każdy następny będzie trzymany bardzo krótko i żadnych lodzików już robić nie będę - bo nie lubię i naprawdę NIE warto dla tych ch*jów nic robić.. nie badz smieszna :D:D:D:D:D ty myslisz ze jak nie zrobisz loda to facet nie bedzie gadal o tobie z kumplem hahaha ile ty masz lat.facecie zawsze gadaja o seksie

yaehhhh dupy i samochody temat nr1 weim bo pracuje z facetami w roznym wieku i slysze o czym gadaja ,czasem o tym nie wiedza ze rozmowa kontrolowana:D nie jedna by sie zdziwila jak jej misio sie chawli czego to on nie robi:P a po alkoholu jeszcze lepiej i ciekawiej:D ale tylko jak sa w swoim towarzystwie:D

Gość nie róbcie lodów bo
no nie wiem, czy byś się tak śmiała, gdyby wszyscy koledzy z podwórka wiedzieli o tobie takie rzeczy... w końcu od kogoś się dowiedziałam, jakie mam preferencje łóżkowe... ze szczegółami

nie róbcie lodów bo no nie wiem, czy byś się tak śmiała, gdyby wszyscy koledzy z podwórka wiedzieli o tobie takie rzeczy... w końcu od kogoś się dowiedziałam, jakie mam preferencje łóżkowe... ze szczegółami koledzy z podworka :D:D:D:D:D dzieciaku dorosniej ile ty masz lat,bo ja juz nie siedze w piaskownicy i nie wisze na trzepaku:P w penym wieku rozmawia sie o pewnych sprawach a nawet czasem zartuje , nie rozmawiasz z kolezanka??no w twoim przypadku nie wiem co moze byc tematem tych rozmow:D

w końcu od kogoś się dowiedziałam, jakie mam preferencje łóżkowe... to to tej pory nie wiedzials jakie masz preferencje:D:D:D no to niezle ktos pomogol ci odkryc sama siebie:D

Gość nie róbcie lodów bo
Inteligencją to ty nie grzeszysz jak widzę... chyba mam jednak więcej lat niż ty, wnioskuje po liczbie emotikonek, których tak nadużywasz (15 czy 16 latek?). Niech będzie, napiszę jeszcze raz dla tumanów: Dowiedziałam się od jego kolegi, co ja lubię w łóżku (a co nie miało nic wspólnego z rzeczywistością) dlatego mówię, że dowiedziałam się od ludzi, jakie mam preferencje łóżkowe, wcześniej ich nie znałam. Napisałam to z ironią i chyba każdy się zorientował, oprócz ciebie.

Gość padła na te cyce
i dlatego nie umie czytać ze zrozumieniem :P

Gość jjjlal
no nie wiem, czy byś się tak śmiała, gdyby wszyscy koledzy z podwórka wiedzieli o tobie takie rzeczy... w końcu od kogoś się dowiedziałam, jakie mam preferencje łóżkowe... ze szczegółami No tak jak się jest na etapie kolegów z podwórka to faktycznie,masz się czego obawiać ,nastolatkowie z buzującymi hormonami lubią się przechwalać. Potem też biorą się określenia lodziara itp jak nie wiesz z kim możesz coś zrobić to po prostu nie rób. Aha i nie pisz że jakiś dzieciak to facet. Normalny facet nie musi mówić kolegom przy piwie co wyprawia z dziewczyną, nie musi się w ten sposób dowartościowywać. A rozmowy o seksie w grupie facetów na poziomie wyglądają zupełnie inaczej

Normalny facet nie musi mówić kolegom przy piwie co wyprawia z dziewczyną, nie musi się w ten sposób dowartościowywać. A rozmowy o seksie w grupie facetów na poziomie wyglądają zupełnie inaczej dokladnie ,dobrze ujete i wszystko na temat:)