Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykladziewczyna

czuję się brudna

Polecane posty

Gość buhahaha padam na cyce
Dowiedziałam się od jego kolegi, co ja lubię w łóżku (a co nie miało nic wspólnego z rzeczywistością) dlatego mówię, że dowiedziałam się od ludzi, jakie mam preferencje łóżkowe, wcześniej ich nie znałam. Napisałam to z ironią i chyba każdy się zorientował, oprócz ciebie. sam tytul nie robcie lodow bo..:D:D:D no wybacz rozbawilo mnie to troche:D:D wszystko jest dla ludzi...no wiesz jak ktos wypytuje kolegow co jej mezczyzna mowi o ich seksie:D a kolegow z podworka,twoja ironie doskonale rozumiem ale zabko ty tez zmruz oczko i czytaj ze zrozumieniem ,ja rozmuiem koledzy z podworka i lody:D ze czasem sie wybieracie do parku...

Gość jestem głupia
ale udaję mądrą :D zobaczcie jakie fajne buzki potrafię robic :D:D tu dwie a tam trzy :D:D:D ojej, jak fajnusio

Gość zgadzam sie z Toba
nie robcie lodow bo... jestem głupia ale udaję mądrą zobaczcie jakie fajne buzki potrafię robic tu dwie a tam trzy ojej, jak fajnusio no faktycznie inteligencja to ty nie grzeszysz ... hmm i te twoje:fajniusio i ci twoi koledzy z podworka,dziewczynko to piekne jest jak potrafisz sie cieszyc z drobych rzeczy np ze nauczylas sie robic buzki

Gość my umiemy czytac
nie róbcie lodów bo Inteligencją to ty nie grzeszysz jak widzę... chyba mam jednak więcej lat niż ty, wnioskuje po liczbie emotikonek, jestem głupia ale udaję mądrą zobaczcie jakie fajne buzki potrafię robic tu dwie a tam trzy ojej, jak fajnusio po co sie powtarzac:D:D:D

Gość nie ma jak to korzystac z rad
lodziary i lachociąga,sama najpierw obiciągala a teraz porad udziela: nie róbcie lodów bo potem oni to opowiadają kolegom.. prawie każdy facet rozmawia z kolegami o tym, co robi w łóżku, o mnie też opowiadał, czasami zupełnie zmyślone rzeczy, np. że uprawialiśmy analny seks.... oczywiście jak się dowiedziałam, to mu spakowałam rzeczy.... teraz każdy następny będzie trzymany bardzo krótko i żadnych lodzików już robić nie będę - bo nie lubię i naprawdę NIE warto dla tych ch*jów nic robić.. P.S koledzy z podworka lol

Gość napis ćwiczebny
Jaki normalny FACET opowiada kolegom co robi jego dziewczyna????żaden normalny,i przede wszystkim nie FACET,gówniaż co najwyżej....

Gość jaki to normalny...
Normalny facet nie musi mówić kolegom przy piwie co wyprawia z dziewczyną, nie musi się w ten sposób dowartościowywać. A rozmowy o seksie w grupie facetów na poziomie wyglądają zupełnie inaczej dokladnie ,dobrze ujete i wszystko na temat

Gość ja podejrzewam ze
napis ćwiczebny Jaki normalny FACET opowiada kolegom co robi jego dziewczyna????żaden normalny,i przede wszystkim nie FACET,gówniaż co najwyżej.... niech no zgadne pewnie napisala to FACETKA lat 18,5:P oj jeszcze kiedys sie zdziwisz, a moze nie bedziesz miec okazji,ze twoj mis czy twoja misia rozmawia z koleznakami /kolegami ,ludzie jakie wy macie skrzywione pojecie na temat niektorych zwyklych spraw, ludzie sie kochaja to nie jest nic zlego to nie planowanie napadu czy zabojstwa

Gość jak tam wczorajsza nauka
[zgłoś do usunięcia] napis ćwiczebny Jaki normalny FACET opowiada kolegom co robi jego dziewczyna????żaden normalny,i przede wszystkim nie FACET,gówniaż co najwyżej.... napisz lepiej jak tam twoje lekcje ...czy nauczylas sie robic serduszka....:D

Gość haha ty prawiczek
akurat masz w tym temacie tyle do gadania jak zyd za okupacji

Gość haha ty prawiczek
no i masz co do jednego racje facet,bo mezczyzna to ty nie jestes

Gość o zgrozo...
z niku wnioskuje ze masz 22 lata wiec troche wiecej rozmku powinienies miec...a jesli nie wiesz o czym piszesz to wybacz ale sie nie wypowiadaj,skoro dla ciebie prawdziwy mezczyzna to taki ktory uprawia sex,moze i lepiej jak zostaniesz prawiczkiem ale pomimo wszystko powodzenia zycze:)

Gość o zgrozo...
jak bedziesz mial za soba jakie kolwiek doswiadczenia w tej materi to pogadamy