Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muchooos

Hiszpania-obóz-są chętni?

Polecane posty

Gość Muchooos

Zgłaszam się z taką nietypową prośbą ;) Mianowicie planuję wyjazd do Hiszpanii w wakacje. Z uwagi na to, że jeszcze jestem nieletnia muszę jechać na jakiś obóz. Sęk w tym, że jakoś tak glupio jechać mi samej, bez żadnej znajomej...;) Dlatego chcialabym się dowiedzieć, czy ktoś może też ma tak jak ja? Lepiej byłoby gdybym miała z kim pogadać :) Narazie w necie nie ma zbyt dużo ofert, więc mysle, że po feriach już będą. Dodam, że jestem z woj. Ślaskiego konkretnie z Bielska :) I będę często zaglądać tu ;) Adíos Señoritas ;)

Gość jaaaMimi
ja jestem z Bielska. A gdzie chcesz jechać?

Gość ja mysle ze 15 dobze juz wie
dorosnij samrkaczu ,a potem cie beda szukac ,lo matko co za puste te dzieci teraz - nastolatka

Gość fneusd
kto niby bedzie mnie szukał? xD

Gość sddddddd
a ile masz lat?

Gość jaaaaaaaaaaAAAAAA
mam lat powyżej 15

Jak nie ma ofert?! Poklikałam trochę i znalazłam mnóstwo firm, które organizują takie wyjazdy no Ok- tours - mają bardzo fajną ofertę na wyjazd do Hiszpanii, można zabrać znajomych, co do wieku, to nie jestem pewna, bo się tak dokładnie nie wczytywałam, ale myślę, że chyba licealiści spokojnie mogą jechać.

Gość maya123
Ja chciałabym się teraz z nimi wybrać do Grecji! W Hiszpanii już byłam i tez było rewelacyjnie ale lepiej coś zmienić, żeby zobaczyć więcej świata. Oni jeżdżą na Grecka Riwierę Olimpijska p a teraz widziałam genialne last minute i żałuję, że jeszcze muszę poczekać.