Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasanowa88

Czy kazda laska tak ma?????

Polecane posty

Gość kasanowa88

Moja dziewczyna prawie woglule nie zaproponuje sexu.Caly czas ja musze proponowac. Dlaczego tak jest?? Kazda tak ma??

Gość scissorss
Te mniej pewne siebie tak.

Gość xxxxxxxxxx on
Nie jest niesmiala w lozku potrafi robic cuda. Tylko nie wiem czemu nigdy nie zdrobi pierwszego kroku???

Nie nie każda :P Być może jest nieśmiała, może to kwestia wychowania, może boi się żebys nie pomyslał ze jest łatwa..tych MOZE jest naprawde wiele. Najprostszy sposób to po prostu z nią o tym porozmawiaj...

pewnie jej sie znudziles i jej sie nie chce no ale jak juz ja podniecisz to mysli sobie:aaaa, pal go licho :)

przedłurzacz orgazmów ''a moze uważa ze inicjacja nalezy do mężczyzny...'' inicjacja :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość brunia
Te mniej pewne siebie to jedna grupa i druga to te "paniusiowate" ktore chca zeby facet za nimi gonił bo one sa najpiękniejsze,najsłodsze,najbardziej podniecającemi gdzież to ona bedzie jego do sexu namawiac,a trzecia grupa to te ktore kieruja sie stereotypami,ze to męzczyzna zawsze ma robić pierwszy krok i koniec,mimo tego iz same chętnie rozpoczely by igraszki!! :)) To tyle ode mnie:*

Gość xxxxxxxxxx on
Napewno nie znudzila sie mna na 100%. Gdalem o tym i powiedziala wlasnie ze pierwszy krok powinien zrobic facet. Ale milo by bylo gdydy to ona pierwsza zaczela:(

Gość ererererer
INICJATYWA Ale czego spodziewać się po kimś kto nawet w nicku ma orta.

no właśnie, słowo inicjacja oznacza również zapoczątkowanie czegoś... więc można inicjować igraszki w łóżku... to po polsku

Gość brunia
Jak dlugo jestescie razem? Moze poprostu tak ją nauczyles,wiec teraz sam sobie pluj w bródke:)),a jezeli chcesz ja oduczyc to poprostu porozmawiajcie...

Gość głodna zdrady
Mam tak samo tylko mój facet nigdy nie zaproponuje sexu ,ale on ma mały temperament a ja potrafię robić cuda

Gość ererererer
"więc można inicjować igraszki w łóżku... to po polsku" Słowo incjować pochodzi od inicjatywy a nie inicjacji. :O Inicjacja to wtajemniczenie, pierwsze wejście w coś, rozpoczęcie działania. Inicjatywa to ZUPELNIE INNE SŁOWO. To że podobnie brzmi, naprawdę nie musi oznaczać tego samego drodzy kafeterianie. Proszę bardzo, ze słownika: INICJOWAĆ występować z inicjatywą, dawać pomysł, zapoczątkowywać coś. Z INICJATYWĄ A NIE Z INICJACJĄ. :o

Inicjacja oznacza rozpoczęcie czynności, procesu działania (zob. inicjalizacja) ceremonia przyjęcia nowego członka obrzęd przejścia na kolejny, wyższy poziom wtajemniczenia, inicjacja seksualna - rozpoczęcie współżycia, obcowania płciowego. Sposob rozumienia zalezy od punktu...leżenia :-p

Gość xxxxxxxxxx on
chodzimy ze soba ponad 4 lata