Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śluz w kale

śluz w kale

Polecane posty

Gość śluz w kale

Witam! od tygodnia zauwazylam sluz w stolcu! tzn wczesniej tez byl ale minimalne ilosci, raz sie pojawial a raz w ogole go nie bylo! jednak od tygodnia jest go sporo, nawet przewaga sluzu niz kalu, wyprozniam sie normalnie raz dziennie, czasami (w ciagu tego tygodnia) przy wyproznianiu odczuwam bol w jelitach jak przy biegunce! czym to moze byc spowodowane? dodam ze 3 tygodnie temu przez tydzien bralam antybiotyk Forcid na angine, lecz stosowalam lek oslonowy!

Gość śluz w kale
dodam ze ostatnio zauwazylam ze mimo iz jem tyle samo a naawet wiecej schudlam 1 kg w ciagu 2 miesiecy, moze to ma zwiazek jakis

Gość heh he eh
he he dobre a co niby ma ginekolog do kału. Mozesz mieć zapalenie jelita to dosyć poważne więc nie zostaw tego tak.Radze iśc najpierw do lekarza rodzinnego porobić podstawowe wyniki, następnie lekarz rodzinny będzie wiedział co dalej robić.

Gość -------------------
a masz biały nalot na jezyku? moze to grzybica, pod tych antybiotykach

Gość śluz w kale
nie zwrocilam uwagi na bialy nalot, teraz spojrzalam i moze jest troche z tylu jezyka :)! troszke mnie pobolewa w lewym boku pod zebrami, ale pewnie gdybym teraz nie myslala wciaz co mi jest nie zauwazylabym tego! moze ta byc cos powaznego np, rak? mam 24 lata

Gość śluz w kale
moze ktos mial cos podobnego?

Gość Liliana00077
Noo niestety ja też zauwazyłam biały śluz w kale i to całkiem sporo go jest czasami, czasami pojawia się coś takiego białego jak ziarnko grochu. Nie wiem co to jest. Z początku wydawało mi się, że coś zjadlam nie tak i mi nie przetrwaiło, czy coś... ale teraz już przestaje tak myśleć.. nie mam pojęcia. Nie chudnę. Mam stałą wagę. Jem tyle co zawsze.. . Pójdę do lekarza, bo i tak mam zrobić badania ogólne, ale myślałam, że bez kału się obejdzie, ale widzę że nie... . A jak u Ciebie? zrobilaś badania? Co Ci lekarz powiedział ?

Gość Liliana00077
W zasadzie to nie wiem, czy to jest śluz, boo śluz tez był- przezroczysty... a teraz to taka biała wydzielina, dokładnie biała... na kale... .

Gość gość
witam typowe objawy grzybicy jelit. pozdrawiam