Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona bardzo

wkurzylam sie i mam ochote na zemste!!!!!!!

Polecane posty

Gość wkurzona bardzo

na kilka dni wprowadzil sie do nas kuzyn meza, mial mieszkac u kogos innego a wyladowal u nas, nie pytal sie mnie, tylko od razu sie wpakowal, no ale juz trudno zgodzilam sie bo to rodzina. spi u nas, je, a wczoraj odkrylam, ze pod moja nieobecnosc uzywal mojego telefonu!!! probowal wyslac z niego sms!!! i nie chodzi o glupiego smsa, ale o naruszenie prywatnosci, mogl sie chociaz zapytac, ale tego nie zrobil byc moze pytal meza, nie wnikam, po prostu jestem wkurzona!!!! co byscie zrobili na moim miejscu? on w tym smsie nazwal mnie dama (ze pisze z damy telefonu), noz kurwa!!! nie podoba mi sie to. a najlepsze do kogo byl ten sms - do dziewczyny naszego wspolnego kolegi! mam ochote wszystko powiedziec albo przynamniej narobic mu obory, ale jak?😡

Gość wkurzona bardzo
doradzcie!

Gość gdsgsagsa
sytuacja nieciekawa...chetnie bym pomogła, ale sama nie mam pomysłu moze po prostu wygarnij mu wszystko co o nim myslisz? że jest niewychowany, bezczelny itp?? a co z tego, ze naopowiada innym o tobie?! to tylko o nim bedzie świadczyło

spakuj mu walizki i wystaw za drzwi. ewentualnie wystaw pod koniec rachunek. ewentualnie szepnij tu i owdzie, ze jest gejem.

Gość wkurzona bardzo
on z ta laska co do niej pisal ma romans, a ona ma innego, pytanie tylko czy jej facet wie, czy po prostu maja trojkacik:Pchetnie zajelabym sie ta sprawatym bardziej, ze znam tamtego biedaka. no ale moze maja trojkat to sie nie bede mieszac? tylko kurna wkurwilam sie na maksa i mam ochote cos z tym zrobic!!!

Gość wkurzona bardzo
moze ktos jeszcze sie wypowie jak powinnam postapic?

Gość komedyyjaa
to ty z jego telefony zadzwoń do Chin :-)

yyy wziął sobie Twój telefon i próbował wysłać sms? A mężowi o tym powiedziałaś? Przecież to jakiś żart chyba :o co za niewychowany gbur, gdzie on się uchował?

Gość wkurzona bardzo
no wlasnie...:Oi juz nie chodzi nawet o koszty zwiazane z tym smsem, ale o to, ze wzial bez pytania i wyslal!😡

Gość wywal na zbity leb
i finito

Gość wkurzona bardzo
myslicie, ze to nie bedzie zbyt chamskie jesli go wywale na zbity leb? a przynajmniej powiem bardzo dosadnie co mysle o tym co zrobil i jak mnie nazwal? sama nie wiem, moze sie nie klocic...:Ow koncu to kuzyn meza i on pewnie bedzie po jego stronie...

Gość wkurzona bardzo
doradzajcie szybko bo zaraz wraca i nie wiem juz sama czy szykowac mu zjebke czy raczej przymknac na to oko:O

Gość wkurzona bardzo
marny podszyw:Osluchajcie doradzcie cos prosze, ja ze wzgledu na podszywy juz sie tu nie wypowiem, ale bardzo chetnie poczytam:O

Gość henryczek
ja na Twoi miejscu nic bym teraz nie mówił, tylko na wieczór zaprosił na kolacje tą dziewczyne z jej chłopakiem i jakby nigdy nic przy stale powiedział: słuchajcie, nie wnikam co tam między wami jest, ale nie używacie mojego tel do wysyłania sobie smsków - tak niby w żartach, ale żeby chłopak to słyszał - może i chamskie, ale kuzyn nie powinien sie juz pokazywać.

Gość wkurzona bardzo
henryczku, ale oprocz tego smsa wkurwilo mnie jeszcze to, jak mnie nazwal:O

nie rozumiem osób, którym się w życiu nudzi zacznij życ swoim zyciem damo jedyne co możesz zrobić, to wyrazić się na temat tego, że używał Twojego telefonu i że widziałas sms...i pogadac z nim, albo powiedziec oc o tym myslisz.. a jak nie chcesz, żeby mieszkał to sie mówi NIE resztę zostaw, to nie twoja sprawa! Twoja ogranicza się do telefonu doprawdy irytuja mnie ludzie wpieprzający sie w nie swoje sprawy a cóz On Ci zrobił, że Cię tak wkurzyŁ ???

to jak Cie to wkurzyło, to mu to powiedz i tyle widac, że coś na rzeczy jest, akoro Cie tak ruszyło bo gdyby Cie w jakimś stopniu nie dotyczyło, spłynęloby po Tobie jak po kaczce... ale prawda w oczy kole?

Gość wkurzona bardzo
wlasnie wkurzyl mnie tym, ze siedzi u nas, slowem sie nie odezwie, a tu znienacka wzial moj telefon i go po prostu uzyl - bez pytania, chociaz mogl przyjsc i zapytac, pozwolilabym. w dodatku w smsie ktory zreszta nie doszedl do tamtej, przeczytalam, ze nazywaja mnie dama:Oty bys sie nie wkurzyla?

powiedz mu prosto z mostu, ze wiesz, co zrobil i ze nie zyczysz sobie takiego zachowania...bo chyba nie ma sensu wszczynac wielkie avanti- po takim prostaku to i tak splynie :o

Gość wkurzona bardzo
boze jaka prawda w oczy kole...:O koles zawsze wydawal mi sie ok, cichy i spokojny, no ale jak w swoim telefonie znajdujesz sms w ktorym ten kto bez twojej wiedzy go uzyl, dodatkowo nazwal cie dama (tak jakby nie miala imienia:O no to powiedz, nie wkurzylabys sie? nie wiem, moze jestem porywcza, poczatkowo mialam ochote go wywalic na zbity pysk, ale teraz juz emocje mi opadly, co nie znaczy, ze dalej jestem wkurzona😡dlatego pytam o zdanie osoby postronne. to, ze oni maja romans niewiele mnie obchodzi, bo o tym wszyscy juz mowili od dawna.

Gość wkurzona bardzo
dziubus - i wlasnie dlatego wacham sie z jakakolwiek awantura, bo szkoda moich nerwow. ale chcialabym tak zrobic/powiedziec cos, zeby sobie nie myslal, ze wisi mi to co zrobil i ze moze robic cokolwiek, a ja i tak bede siedziec cicho...:O

no więc wkurzyłabym się, że wziął mój telefon, totez napisałam Ci, że wyjasniłabym to z Nim natomiast nie rozumiem tutaj kwestii ewentualnej zemsty? wystarczy, że rzucisz mu to w twarz, że przeczytałas esa i że używał Twojego fona.. koles się zawstydzi, a jak nie to wyrzuc Go z domu i powiedz, że pod swoim dachem nie będziesz tolerowac takich rzeczy wole sprawy załatwiac w ten sposób, pieklenie sie nic nie da tak rpzynajmniej będziesz góra, a uwierz, że ja tez mam wybuchowy charakterek

Gość wkurzona bardzo
zapytam co to ma znaczyc, ze uzywa mojego telefonu bez mojej wiedzy, i ze to naduzycie goscinnosci. a potem zapytam, dlaczego nazywa mnie dama:P bedzie musial cos odpowiedziec, no nie?;)a przynamnjiej zrobi mu sie glupio. jesli ma w ogole klase:O

no własnie o tym mówię chyba, że to jakiś totalny burak:| sorry, że tak wyskoczyłam:P ale zemsta to żadne rozwiązanie...ale co za idiota, że nie wykasował tego esa??

Gość wkurzona bardzo
no w sumie po co mam sie wsciekac?;)dzieki za rady, uciekam!