Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zoyraa

szkoła tańca - problem

Polecane posty

Witam :) jestem osobą raczej nieśmiałą :) Wiem, że brakuje mi towarzystwa itd. Wpadłam na pomysł zapisania się do szkoły tańca. Oczywiście nie marzę o tym żeby od razu nauczyć się super full tańczyć bla bla. Bardziej chodzi mi o nawiązanie nowych kontaktów. I mam jeszcze jeden problem brak partnera przecież w tańcu towarzyskim trzeba kogoś mieć. Głupio przecież stać samym z boku i patrzeć się jak inni tńczą ;( ;( Co mamm robić?? Zapisać się czy nie??

Dzięki :) Ale wiesz obawy zawsze są. No ale trzeba się jakoś przełamać. Chyba jednak w poniedziałek przejdę się do tej szkoły i popytam co i jak ... :):) Mam nadzieję, że nie będę musiała podpierać ścian ;/

to nie idź na towarzyski tylko inny, jakiś mtv dance czy hip hop. tam tańczy się w pojedynkę. a poznać ludzi też można:)

Kurs tańca to super sprawa... jak ja chodziłem na zajęcia to tańczyłem z koleżanką, niezobowiązująco. Było naprawdę fajnie choć na kursie faceta to raczej nie znajdziesz bo więszkość lub prawie wszyscy przychodzą tam własnie parami. NIemniej jednak naprawdę polecam.

aaarekkk mi nie chodzi żeby poznać tam faceta. Po prostu chce czymś wypełnić wolny czas, a nie siedzieć w domu i się nad sobą użalać :) Kurcze ale mi właśnie taniec towarzyski podoba się najbardziej... Ale z tego co czytałam jest jeszcze latino solo .... może na ten....

kursów tańca, stylów, sposobów nauki jest tyle, że na pewno znajdziesz coś dla siebie. a jeśli jeszcze mieszkasz w dużym mieście, to już na prawdę nie powinno być problemów:) na hip hopie jest wielu facetów. tam można spotkać potencjalnego partnera na towarzyski. nie mówię chłopaka, bo nie o to musi chodzić.:)

Shao_Lin dzięki za miłe słowa ;) Mieszkam w Katowicach i myślałam żeby zapisać się do Awangardy tańca. To jest dość znany klub.

Spytaj jakiegoś kumpla czy nie miałby ochoty... najlepiej jesli jest sam, bo wątpię by jego dziewczyna sie ucieszyła. Ps. Ja też wole towarzyski, hiphopy i wygibasy inne to nie dla mnie, a jesli już to wole improwizaję:)

przecież jak sie zapiszesz na taniec towarzyski, to od razu dostaniesz partnera do tańca, bo na takie kursy oprócz prawdziwych par, też chodzą "pojedyncze" osoby, kótre też chcą sie nauczyć tańczyć. Więc tym sie nie przejmuj.

Zoyraa, chetnie bym poszedł raz jeszcze od początku na pierwszy stopień... Możemy iśc razem :) Jesteś z Katowic, ja ze Słupska to może powiedzmy w.... hmm... może w Łodzi???

albo napisz ogłoszenie w swojej szkole/na forum swojego miasta, jeśli takie istnieje. wiem, pisałaś, ze jesteś nieśmiała, ale trzeba z tym walczyć. i nie mówi Ci tego teoretyk. ja tez nie jestem przebojowa, ale już wiem, ze nie można tracić życia na chowanie się w cieniu.

aaarekkk to idź jeszcze raz :D :D Może akurat poznasz jakąś miłą, sympatyczną dziewczynę ;P Jajuż od 2 lat chce sie zapisać. Ale odwagii brak. i tłumaczenia , bo szkoła bo brak czasu otd... :P Ale teraz koniec uparłam się i już. W końcu co ma być tto będzie :D

Pójde na pewno... Postanowiłem że jak poznam jakąś miłą panią to wtedy pójde sobie z nią... tak żeby przyjaźń nabrała rumieńców:)

Witam ponownie ;) Chciałam Wam tylko napisać, że byłam dzisiaj w tej szkole tańca i w czwartek mam pierwsze zajęcia ojjj boję się.... :/ Zapisałam się na ten towarzyski, bo pani powiedziała,, źe sporo osób zapisuję się samych... Zobaczymy. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle... :) Pozdrawiam

Gość stokrotka**
ja mam ten sam problem mam zamiar zapisac sie na kurs tanca tylko ze nie mam partnera Zoyraa czekam na relacje z pierwszych zajec pozdrawiam i zycze powodzenia :)

stokrotka** myślę, że spokojnie możesz się zapisać na kurs tańca i nie przejmuj się , że nie masz partnera :) Ja byłam wczoraj i było naprawdę super. Nie stałam z boku, nie podpierałam ścian :) Tańczyłam z chłopakiem który też przyszedł sam i jest fajnie. Polecam buźka