Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolwikk

czy swiadkowa musi miec bukiet??

Polecane posty

Gość cokolinka
u mojej koleżanki nie miała i ślub sie odbył

Gość nioeee
jak bylam swiadkowa to panna mloda nie kazala mi kupowac bo ona mi kupila taki zeby pasowal do jej bukietu

Gość zolwikk
no trudno zeby sie nie odbyl gdyby bukietu nie bylo. :)

Gość pikapikka
a czy ukiet z rozowych roz i przeplatany bialymi kwiatami z zielonymi dodatkami pasuje do sukni ivory?

Gość Biedna biednaa
Moim zdaniem musi :) Ale nie wyobrażam sobie żeby starsza albo starsi kupowali kwiaty za swoje pieniądze! Za kwiaty płacimy my,jak kogoś stać na impreze za kilka albo kilkadziesiąt tysięcy złotych, to i na kwiaty też znajdzie.

niekoniecznie bukiet sa inne rozwiazania, np bardzo wygodny dla swiadkowej jest zegarek bukietowy, przepaska i malutki bukiecik na nadgarstku nie przeszkadza swiadkowej zeby np poprawic suknie czy przejac bukiet od panny mlodej kiedy bedzie potrzeba, moze bu=yc tez bukiecik do sukineki swiadkowej...

Gość dzielna z milna
świadkowa nie musi miec bukietu. generalnie nikt nic nie musi. panna młoda nie musi mieć białej sukni, może nie mieć welonu, może nie mieć sama bukietu, każdy robi jak uważa. moja świadkowa też nie będzie miała bukietu- no bo niby po co jej????? ja nie będe miała welonu no bo uważam że też jest zbędny- nie podoba mi się ta część garderoby i tyle, podwiązki tez nie planuje kupować, bardzo chciałam tez zrezygnować z wiązanki dla mnie, ale stwierdziłam że jak sie bedę denerwowała na ślubie to dobrze mieć co z rękami zrobic, wiec bede trzymala malutki bukiecik kwaitów. podsumowując- na ślubie macie czuc sie dobrz i robcie tak jak same uważacie. jesli jakas tradycja wam sie nie podoba to poprostu nie kontynułujcie jej.

Gość zolwikk
bo ogolnie to niechce jeszcze dodatkowo wydawac 200 zł na ukiet dla swiadkowej jak za te pieniazki moge kupic ladne podziekowania dla rodicow

no i bardzo dobrze myslisz, jesli nie widzisz sensu ani potrzeby kupowani bukietu dla świadka to nie kupuj, bo generalnie to po co świadkowi kwiaty???? pieniądze które byś na nie wdała możesz kupić coś innego. przy tych wszystkich wedakach na wesele każdy grosz sie liczy