Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snieżynkaaaa

Pocalunek innego to zdrada?

Polecane posty

Gość Snieżynkaaaa

Dyskoteka, troche alkoholuu taniec z obcym kolesiem i jeden maly poclaunek zainicjowany z jego strony... Czy powinnam miec wyrzuty sumienia ? Pogadac o tym ze swoim chlopakiem ? Dziwnie sie z tym czuje...

Gość alojzyna
Szanujcie sie dziewczyny:( jak nie umiesz pic to nie pij. i po problemie. tak to zdrada...gdzie takie panny sie rodza:(

Gość mkomko
mała suczka z ciebie od tego sie zaczyna

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
pocalunek musi byc odwzajemniony a ty to zrobilas wiec sama wiesz co o tym myslec....a jak bys robila laske i nie polykala to by tez zdrady nie bylo?

...zalezy co powiesz swojemu facetowi:P...ja bym tam nie mowila, po co.....poza tym bylas na imprezie bez swojego faceta, tanczylas z pijanym kolesiem to co sie dziwisz,ze chcial Cie pocalowac:P Wg.mnie to nie ejst zdrada skoro to On Cie pocalowal a nie Ty Jego i i krotko to trwalo

Gość alojzyna
angel....widac ze mala dziwk** z ciebie.... bleee

Gość mkomko
następna mała suczka - Angel -ble :o

alojzyna angel....widac ze mala dziwk** z ciebie.... bleee ---------------------------------- ahahahahahahahhahaha

mkomko następna mała suczka - Angel -ble -------------------------------- hahahahahahhahahah

Gość mkomko
I jeszcze cie to smieszy, ze ludzie maja cie za suczke i koorevke 🖐️

mkomko I jeszcze cie to smieszy, ze ludzie maja cie za suczke i koorevke ---------------------------- haha jacy znowu ludzie.. o czym, o kim Ty piszesz, Ty na bank do Nich sie nie zaliczasz haha.....jak bym sie przejmowala opinia jakiejs nie znanej mi osoby,ktora mnie do tego wszystkiego nie zna:P:P:P:P

w ogole gdzie podziala sie autorka??? facet wyjatkowy - facet jak to facet....my tu o A a Ty o B:P Przeczytaj jaki ma problem autorka a nie pisz od razu o wskakiwaniu komus do lozka:P Milej pogawedki...ciao @ll:):)

i doprecyzuj od której sekundy pocałunku z inną osobą zaczyna sie zdrada? bo wg ciebie krótki pocałunekto nie zdrada, więc krótki to ile?

Gość jasne ze zdrada
kiedys moj facet nie chcial przyjsc do mnie na impreze, wolal pojsc sie bawic z kolegami i mnie olal. wsrod gosci byl jeden chlopak, ktory kiedys mi sie podobal... odprowadzalismy kumpla do drzwi, zamknelam, a tamten mnie zlapal, obrocil i pocalowal. no coz, ukrywac nie bede, ze mi sie spodobalo, ale i tak na nastepny dzien powiedzialam o wszystkim mojemu... i wiecie, nie zaluje, miesiac pozniej on pojechal na wycieczke i w jej trakcie krecil z kumpela z klasy... na tym, dzieki bogu, skonczyl sie nasz zwiazek. to bylo dawno temu, ale po tym pilnowalam sie, zeby sytuacja sie wiecej nie powtorzyla i choc byly okazje, nie dalam sie juz tak latwo:P powiem tak, jesli sie przyznasz swojemu, pewnie on uzna, ze moze robic to samo, jak sie nie przyznasz, bedzie cie to dreczylo, ale widac facet nie jest wart twojej uwagi, skoro pozwolilas tak latwo sie podejsc, lepie z nim zerwij, bo jak kogos sie kocha, nie zdradza sie tak latwo...

facet ----- ja tylko napisalam co sadze o sytuacji autorki......Skoro pisales do mnie to pasowalo by napisac moj nick, nie jestem wrozka abym wiedziala do kogo piszesz....to tak jak bys w realu mowil do kogos patrzac np.w sciane a nie w oczy rozmowcy. Ciaoooo

Angel, ja tylko napisałem co sądzę o twoim sądzeniu...zresztą puki co nie uzyskałem odpowiedzi. A mój komentarz był na tyle bezpośredni ze pisanie do kogo to, uznałem za zbędne, każdy już średnio rozgarnięty by to zauważył, ale jak sie nie pamięta co się gdzie napisało to mamy taki właśnie efekt pozdro ;-)

Gość loca chica
Dla mnie alkohol i jakiekolwiek nadzwyczajne okoliczności to żadne wytłumaczenia dla takiego zachowania ! Jak można pocałowac innego faceta będac w zwiazku ? Jak Wy im patrzycie w oczy na drugi dzień ? Jak spoglądacie w lusterko ? Dla mnie to jest niewyobrażalne , ale na podstawie tego co czytam na tym forum stwierdzam , że chyba jestem zacofana..

facet wyjatkowy -- mam gdzies co sadzisz o mojej wypowiedzi. \"A mój komentarz był na tyle bezpośredni ze pisanie do kogo to, uznałem za zbędne\" za duzo myslisz...albo w ogole:P \"ale jak sie nie pamięta co się gdzie napisało to mamy taki właśnie efekt\" czy ja pisalam,ze nie pamietam co i gdzie pisalam?Nic takiego nie bylo napisane:P No tak....jestes TYLKO facetem:P Poza tym ten temat zaczela autorka wiec zalozylam z gory,ze do niej piszesz a nie do mnie...jak juz wczesniej pisalam....pisze sie nick osoby do ktorej zwracamy sie......Szkoda slow:P:P

Gość jedno pytanie
angel, Ty zawsze jesteś taka głupia czy tylko okazyjnie? w sumie już fakt, że zgwałciłaś shift pisząc swój nick wiele o Tobie mówi...

jedno pytanie - \"w sumie już fakt, że zgwałciłaś shift pisząc swój nick wiele o Tobie mówi...\" a coz takiego o mnie mowi ??Ha ha smiechu warte:P:P:P

Wyjdzmy do tego że zdrada to wspóldziałanie. Pytanie do tych wszystkich krzyczących zdrada, zdrada. Jesli toś niespodziewanie, pocałuje Was w usta bez waszego przyzwolenia to jest to zdrada? Jesli nie daj Bóg, kobieta zostanie zgwałcona to jest to wobec jej partnera zdrada? Jesli autorka nie odpowiedziała na pocałunek, przerwała go i zakomunikowala że nie jest on mile pożadany to nie jest to zdrada.

Zawodowe Róże -- w koncu ktos "trzezwo" myślący:):):):) i ktos kto ze zrozumieniem przeczytal problem autorki :):)