Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominiqe

brązowe uplawy

Polecane posty

Gość dominiqe

Witam. Jestem ok. 2 tyg. przed okresem, od jakichs 3 dni obserwuje u siebie brazowe uplawy, w wiekszej ilosci niz normalnie. Nie jest to jednak krew, zapach mnie nie niepokoi. Nie biore tez tabletek ANTY. Jesli ktoras z Pan ma podobny problem, badz jakas wiedze na ten temat, prosze o pomoc, gdyz nie wiem czy powinnam zaczac sie martwic :)

Gość anik...
poczytaj ulotke tabletek, byc moze jest to skutek uboczny. Moze to tez swiadczyc o infekcji albo zaburzeniach hormonalnych. Mysle ze najlepiej zrobisz jak udasz sie do ginekologa

Gość wirrr
Też mi się raz tak zdarzyło, poszłam badać hormony, ale następny cykl był normalny, stwierdzono u mnie owulację. To może być przypadek jednorazowy, wtedy na okres czekałam i czekałam, dostałam dopiero 34 dnia cyklu ( a mam cykle na maksa, bardzo rzadko 30-dniowe, przeważnie 27 lub 28 dni). To mogą być zaburzenia hormonalne, najlepiej idź do lekarza dla świętego spokoju, wszystko będzie dobrze :) i nie zdziw się, jak okres przyjdzie z opóźnieniem, to mógł być tez cykl bezowulacyjny, na moje oko u mnie tak było, pozdrawiam :)