Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona sukienka chyba ladna

co uwazacie o tej sukience, jakie buty do niej, torebka

Polecane posty

mam w tym roku 2 wesela, wypatrzylam sobie taka sukienke: http://arekjun.neostrada.pl/img/iwan.jpg ale nie wiem jakie buty do niej, czarne czy czerwone i jaka torebke, na pewno bedzie jedna z tych maciupkich i chyba w kolorze czarnym :) Jaka bizuteria. Doradzcie cos dziewczyny.

Gość zołzaaaaa
proponuje czarne i jakies srebne abo zlote dodatki albo rowniez sebne buty i torebka tego samego koloru

Gość zołzaaaaa
jesli chodzi o dodatki bron boze zadnego naszyjnika tylko kolczyki i branzoletka

Gość pepea
Sukienka sliczna....ja bym ubrala srebrne buty , i srebrna kopertowke no i oczywiscie srebrna bizuterie.Czerwone dodatki to chyba za duzo,a czarne buty to chyba do takiej delikatnej sukienki nie pasuja

Gość lusesita....
te buty raczej niep asuja, radzilabym czarne klasyczne takie bardziej

Gość fddsfdfsdfs
super sukienka

Gość harpagan na twojej
delikatne buciki na szpileczce najlepeij takie sandalkowate zalezy jaka masz figure jak jestes szcupla to rewelacja srebrne tez ale nie matowe bo zleje sie z polyskujaca sukienka raczej takie brokatowe buciki tez wysokie na przyklad highhells z zaokraglonymi czubkami na platformie ale to bardziej stylowo typu spokojne przyjecie kopertowka na lancuszku na nadgarstek i włala

Gość emiiiiiiiiiiiiiiii
a ja bym byla za zlotymi dodatkami zlota torebka i zlote buciki wydaje mi sie ze to idealne dodatki do czerwonej sukienki

dziewczyny, dzieki za rady, bardzo wysokie buty odpadaja, mam 177cm wzrostu, moj partner 180. Ja się skłaniam jakoś do czarnych butów i czarnej torebki, bez mocnego makijazu. Wlosy, myslalam, ze najlepiej rozpuszczone i fale, boje się, że upięte włosy mnie postarza, a i tak wyglądam dosyć powaznie :)