Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martikiii

Czy żona może mi odmawiać seksu po ślubie?

Polecane posty

Gość Martikiii

Pól roku temu się hajtneliśmy. Ona odmawia mi często seksu analnego, ale przecież jako moja żona nie powinna? A mnie to powoli wkurza. Co mi po takiej żonie co odmawia, po to sie hatnełem żeby zawsze jak chce mieć to:) Myślałem ostatnio nad rozwodem, ale zastanawiam się czy z tego powodu kościół anlujuje nasz ślub. Jestem katolikiem i zależy mi na tym żeby z ewentualnie kolejną żoną ślub był przed Bogiem.

Gość mateo66
kiepska prowokacja

Gość GLUPOCIE MOWIE NIE
­­­­­­­­­­­ TAK :O kosciol anuluje twoj slub bo nie dostales od zony anala :O ja pierdolee najlepiej jakby ciebie anulowali :o przy narodzinach

Gość moze moze moze

Gość toksyn43
sam sobie wsadz w 4 litery

Gość pewnie ze tak
idz do proboszcza, on ci pomoze

ma prawo odmówić ci seksu analnego, jeśli nie ma na niego ochoty. to twoja żona, a nie seksualna zabawka. lecz się chłopie

Gość toksyn43
chcesz granata? ja pociagne za zawleczke

Gość widać że jej nie kochasz..
Szkoda mi Twojej żony, pomyśl jakby ona chciała Cie zostawić bo jej minety nie robisz.... zastanów sie. sex to nie wszystko zboczeńcu

Gość Martikiii
To znaczy że mogę mieć problemy z anulowaniem kościelnego ślubu jak się z nią rozwiodę? :(

Gość toksyn43
a moze on byl kiedys gejem????

Gość Martikiii
Nie jestem gejem i nie byłem. Przed żoną miałem z 20 innych kobiet, żałuje że to właśnie z nią sie hajtnełem. Zrobiłem to bo myślałem że zawsze będę miał dobry seks z nią, że jako żona zawsze mi da. Czuje się po tym oszukany:(

Gość grtgtyg
"a moze on byl kiedys gejem????" "Nie jestem gejem i nie byłem." Ale moze byles nim w poprzednim wcieleniu

Gość skoro jesteś katolikiem
to powinieneś wiedzieć, że seks analny to grzech, seks powinien uprawiany tylko w celu prokreacji. więc żona ma rację odmawiając ci:)

Gość Martikiii
Żona mnie nie kocha. Jak by kochała i było prawdziwe to co powiedziała przed ołtarzem to pewnie teraz by mi nie odmawiała. Oszukała mnie i udawała. Popełniłem bład hajtając sie z nią. Na pieniądzach tak bardzo mi nie zależy. Mogę pójść na spore ugody i będę płacił za 5 miesięcy alimenty na dziecko które chciała. Domu jej nie oddam, nie zasluzyla sobie fladra jedna i bede walczyl o moj dom. Jestem juz wkurzony jej zachowaniem, albo sie zaraz zmieni i bedzie robila to co do niej nalezy z usmiechem na twarzy, albo bedzie rozwod. Nie potrzebuje takiej żony, co to kurwa za żona?

Gość Martikiii
Ale prostactwo tutaj panuje. Ja jestem kulturalny i nikogo nie wyzywam.

do autora: na świecie są gorsze problemy niż twoje, nawyraźniej jesteś niedojrzały i masz nierówno pod sufitem

Gość widać że jej nie kochasz..
nie mozesz jej zmuszac do tego, moze ona nie czuje przyjemnosci zadnych z tego i dlatego odmawia. myslisz tylko o sobie. Widze ze tylko dla sexu z nia byles.

Gość przecież to grzech
każdy ksiądz ci to powie idioto:D idź do spowiedzi i powiedz że miałeś nieczysta mysli :O

Gość przecież to grzech
walenie w doope kościół uważa za zboczenie-więc twoja żona może wnieść o unieważnienie małżeństwa-bo nie wiedziała że wychodzi za zboczeńca i dewianta który nakłania ją do grzechu:D

heheheeheh sie uśmiałem, ludzie mają najebane w głowach ...Carte Blanche, dawaj do nas do pokoju.... bermudy czekają;)

Gość toksyn43
katolik a sklamal przed bogiem

Gość Martikiii1
Tylko czemu przed ślubem nie było z tym problemu, a teraz jest? Przed sie jej podobało, a teraz to już nie!! Pewnie zrobiła to dla kasy, więc mam teraz prawo ją nazywać od dziwek. Oszukała mnie i dla kasy to robiła, innego wytłumaczenia nie mam. Ja ją kochałem, kupiłem jej samochód, wiele biżuterii, górę ciuchów i mnóstwo kwiatów! Oświadczyłem się jej i powiedziałem przed ołtarzem TAK. A ona teraz za moją miłość tak mi się odwdzięcza??!!

Gość ludzie po jakiego
... coś wpisujecie w tym d... topie niech on zniknie no pewno że to "KIEPSKA PROWOKACJA"

Jaki ty chłopie płytki jesteś..... Żona ma prawo odmówić ci anala zresztą jest to grzech panie katoliku,a poza tym proponuję ci wsadz sobie kaszankę do tyłka jak tak bardzo pragnieszdoznań analnych.

Gość Martikiii11
Jesteście chamscy, takie teksty pisać. Niby za co? Ja zawsze postępowałem dobrze i nikogo nie obrażałem. A od żony wymagam tylko tego co powinienem, a ona się nie umie z tego wywiązać:(

Kiepska prowokacja. To przecież niemożliwe żeby taki kretyn istniał ^^