Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusia_87

Anal??

Polecane posty

Gość Lusia_87

Mój chłopak marzy o seksie analnym, bardzo go kocham i chciałabym mu sprawić przyjemność ale boję się bólu i ewentualnych nieprzyjemności z zawartością moich jelit. Chciałabym dziewczyny byście napisały czy próbowałyście kiedyś tego i jakie były wasze wrażenia.

Gość Lusia_87
To niestety nie prowokacja. :(

Lusia_87 jednym się to podoba innym nie a kał znajduje się w ostatnim odcinku jelita na chwile przed wydaleniem

Gość Lusia_87
dzięki za rady, w takim razie idę umyć srakę i dalej pochędożymy sobie, już nie mogę się doczekać, tak go kocham...ach, na wszelki wypadek zgaszę światło gdyby coś jednak wyleciało :)

Gość Lusia_87
hej już mi się myli - mam się wysrać przed czy po seksie? a co do mojej cipki to mówi że rozepchana jestem :(

Gość miner654
umyj sraczydło po seksie, nie odmawiajcie sobie w trakcie niepowtarzalnego aromatu, a przy okazji możesz spróbować rodzyny ;)

Kup w sex-shopie taki pas z penisem, załóż go sobie któregoś dnia i powiedz do chłopaka "chciałeś seksu analnego? No to dziś jest Twój szczęśliwy dzień..." i pokaż mu tego sztucznego penisa. :)

Gość mój tez
chce mi wsadzić w drugą dziurkę. ja nawet też chcę spróbować ale nie jestem pewna czy nie napotka tam jakieś niespodzianki...

Gość Dzika Mamba
kobiety nie jest tak źle.... wasz facet musi potrafić was odpowiednio nastroic do anala, podniecic i to na serio sprawia frajdę...i nie ma mowy o jakiś wpadkach, bez przesady!

Gość Lusia_87
miner654 - jak Ci się pisało z podszywem ograniczony pół-mózgu? Ordynarny chamie.

Gość Lusia_87
Dzika Mamba - dzięki, miło że ktoś potrafi normalnie się odezwać;/, ludzie skaczą jakbym o gwałceniu niewiniątek mówiła a nie seksie z życiowym partnerem.

Gość Lusia_87
miner654 - uważaj żeby nie zapomnieć nakarmić chomika, jak zdechnie zasilanie mózgu Ci padnie.

Gość Niuńka_sl
miner654 - no tak bo jak ktoś nie wstawi wianuszka przekleństw to żadna obraza. Idź chłopie skocz z mostu bo z Ciebie to i tak już nic nie będzie. Atakujesz mnie bez powodu, to że żadna panna cie nie chce nie jest powodem by wyżywać się na kim popadnie.

Gość Niuńka_sl
miner654- szkoda czasu na ciebie, ignor

Gość Lusia_87
a rób co chcesz przygłupie

Gość Lusia_87
miner654 - żal mi cie eunuchu.

Gość WICKEDMAN
Lusia_87 ni przejmuj sie wypowiedziami takich baranow!!! Po to jest to forum zebys mogla dac jakis watek do wyjasnenie, i masz do tego prawo:):) niestety niektorzy nie umia uszanowac innych:( ale pamietaj olewaj takich:):) POZDRO

Gość akademiczka
kupilam gruba prezerwatywe i bedziemy probowac anala. dzien wczesniej stosowalam lekka przeczyszczajaca diete. jutro bede oprozniona na maxa i zabezpieczona prezerwatywą. nawet jak cos przy okazji sie doczepi to w koncu jego ryzyko. chcial to ma.