Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inek

szczepionka a gorączka

Polecane posty

Gość inek

hej dziewczyny nie wiem co robic moja coreczka miala 2 dni temu szczepionke na odre różyczke i świnke, powiedzieli mi ze po ok tygodniu moze miec jakas wysypke itp i ze jak nie minie po 3 dniach to dopiero do lekarza.ale ona pare godz dostała gorączki 39 stopni nie wiem czy to od tego czy to zupełnie coś innego martwie się :( u was tez tak było??dodam ze mała ma roczek

Gość inek
kurcze dziewczyny poradzcie cos, słyszałam ze gorączka moze byc po szczepionce ale w tym samym dniu

Gość xyxx
to raczej nie jest gorączka związana ze szczepieniem. Podaj coś na zbicie temp i jak nie przejdzie do jutra to jedz na pogotowie lub do szpitala.

Gość agatka888
powiem ci ze moj syn tez mial wysoka goraczke po szczepionce w 14lub 15ms zycia(nie pamietam dokladnie bo teraz juz ma prawie 4) goraczka dochodzila do 40stopni zadzwonilam po pogotowie i pani w dyspozytorce powiedziala zeby podac mu czopek i oklady zimne robic na czolo, poza tym duzo picia(moj byl na piersi jeszcze wiec mialam ulatwiona sprawe) i to pomoglo

Gość inek
czytałam ze po tej szczepionce mmr mogą byc objawy takie jak gorączka ale tydzien po a u nas jest niecałe 2 dni po...

Gość inek
MMR2 się nazywa ta szczepionka