Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hola hola ha

NIE UMIEM JEŚĆ NOŹEM I WIDELCEM!!

Polecane posty

Gość gość
Wszystkim tym, którzy nie potrafią posługiwać się nożem i widelcem i piszą (ja to mam gdzieś! ) radzę położyć talerz na podłodze i jeść ustami.Prostaki !!

Gość gość
ludzie z klasa ktorzy pracuja za grosze i wp*****laja najtansze jedzenie wez daj spokoj haha

Gość karina 1
zacznij po mału jeść są trzy taktyki jedzenia ! na prztjęciach dania zimne i dania gorącę zaczynaj po mału nie spiesząc się bo widelec ci wyleci z ręki

Gość Chanelka

Ja umiem jeść nożem i widelcem ale... Dziwnie się wtedy czuje jakbym udawała wielką damę hihi która nie jestem bo uwielbiam kuraka brać w pazurki i obgryzac aż do  kostek.. Jak mam jeść nożem iwidelcem i uważać żeby coś nie spadło itp to porostu się nie najem! A lubię jeść, delektować się, smakować. Wkurza mnie jak na wielkich imprezach wszyscy którzy w domu jedzą tylko widelcem potem pokazują jak to oni wytwornie zjadają kotleciki czy ziemniaczki.. Przy tym tak się skupiają na tych sztućcach że siorbią, ciamkają, stukają w talerze, pochylaja się do talerzy bo trzeba szybciutko trafić do dziubka hihi.. A wiecie co ja robię? Nakładam to na co mam ochotę potem biorę sztućce jak trzeba kroje na małe kawałeczki odkładam nóż opierając go na brzegu talerza i..zajadam małe kawałeczki tylko widelcem :) i mam gdzieś czy ktoś patrzy że nie jem jak reszta.. Nie budzę nie stukam nie siorbie tylko pomalutku po cichutko najadam się :) a reszta się męczy. Niby tacy wytwórni a zakładają serwetki pod brodą albo rozwalają się łokciami na stole.. Przy tym zerkaja spode łba hihi a ja sobie spokojnie zjadłam na co.mam ochotę, a serwetkę kładę na kolana :)