Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

corrie

co robić ? help !

Polecane posty

dobrze planujesz, tylko przygotuj kasę, a jak nie będzie miał drobnych to... zastanówmy się dziewczyny co poradzić!

Gość haba haba
jak nie umiesz? nie wierzę :) muisz umieć :) spokojnie, dasz radę :) podjedź do tego na luzie, jak do rozmowy z czlowiekiem ktorego widziałaś pierwszy raz jak przyszłaś na studia - do kogoś musialaś zagadać - będzie tak samo :D

ale jak na Ciebie spogląda niby ukradkiem to raczej będzie miał te drobne, no chyba, że nieśmiały jest...

Gość haba haba
jak nie będzie miał tyh drobnych to faktycznie lipa bo temat zgaszony. hmmm...zawsze mozna wypróbować zmodyfikowany sposób naszych babć - iśc a tuż przed nim wypuścić (byle dyskretnie) swoje notatki - najlepiej żeby to były kartki które rozlecą się na wszystkie strony - rzuci się do pomocy i temat do rozmowy gotowy - a nawet na kawę/ czekoladę w ramach wdzięcznosci można zaprosić :) ale to jedno z dwojga - dwa numery nie przejda :D

Gość haba haba
to wiadomo że nie dżentelmen i nie warto sobie zawracać nim głowy

wiesz cio chcialam ostatnio juz tak zrobic , z kartkami papieru ale kolo niego zawsze pelno ludzi i nie wiem czy ktos niepotrzebny by mi zaczal zbierac te kartki :-P

Gość haba haba
szukasz problemów. Przykromi ale będzie brutalnie: wygląda na to że jesteś typem "5 milionów scenariuszy ale nic nie zrobię" - GŁUPIO. Albo chcesz albo nie - musisz podjąć męską decyzję :)

Gość haba haba
corrie a sąd jesteś? i co studiujesz? - pytam z czystej ciekawości bo zaczęłaś brzmieć jak polonistka:D i to nie jest obraza - sama skończyłam polonistykę :)

Oki podejmę się zadania . :-D Studiuję pedagogikę we Wrocławiu.

Gość haba haba
byłam blisko :D życzę powodzenia :D