Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milla_24

Najgorsze perfumy, jakie kiedykolwiek miałyście!

Polecane posty

Wczoraj odebrałam od konsultantki TRUE GLOW Avonu no i masakra!! Co za wstrętny smród, spryskałam tylko lekko nadgarstek i od razu się zniechęciłam :( Kupiłam tak na próbę, ale w poniedziałek oddam to konsultantce, bo żadna kobieta w rodzinie nie chce tego świństwa. A wy jakich zapachów nie polecacie?

Gość gerrard
ja nie mialem ale sadze ze damskie to syf totalny currara czy jakos tak:)

Gość zabili mi bili
Chanel No 5 śmierdzą jak jakieś babciowate z kiosku

aster---> ja mam little black i jak dla mnie są ok, takie niewinne i słodkie...

Gość avon to nie perfumy

Avon ogolnie slabe zapachy robi... w ogole nie lubie kupowac czegos, czego nie moge najpierw powachac... Typuje jeszcze Panią Walewska :D

Dear---> zgadzam się z tym, że większość zapachów damskich z Avonu jest do niczego, ale jest kilka, które lubię---> treselle, little black no i boskie crystal aura!

Gość bozesz ty moj
z avonu nie lubie incandessence :/ bleeee a co do channel 5 to fakt kojarzą mi sie z jakąś starą babą w futrze przeżartym przez mole

Gość cudaczna
chanel nr5 i chanel madmuasel śmierdzą strasznie dokladnie i Versace Bright Crystal = porazka

no w sumie jeszcze zalezy, na kim dany perfum jest... niektorym pasuje, niektorym nie.. faktem zostaje, ze meskie prawie wszystkie są cudowne (a zwlaszcza Armani Code) i jak je czuje, to od razu podnosi mi sie poziom libido xD. Czemu damskie nie sa takie trwale :/?

kiedys spryskalam sie w perfumerii jakims swinstwem - w zalozeniu mialo pachnac zielona herbata i cytryna (myslalam, ze to bedzie tansza wersja Elizabeth Arden Green Tea), no ale niestety jebalo niemilosiernie i rowniez nie moglam sie pozbyc tego smrodu ze skory :/

Gość cudaczna
ja tez wymiękam przy Armani Code i She - najlepsze jak dla mnie

Gość cudaczna
męskie code i damskie she

Gość goya 007
a ja akurat incadessence z avonu uwielbiam, w dodatku nie sa drogie, ale kiedys mialam z takie perfumy Wink z avonu i az mnie od nich mdlilo takie przeslodzone, na sama mysl jest mi nie dobrze

Wink - racja, paskudztwo :D kiedys, jak bylam w gimnazjum jeszcez, mialam kolezanke ktora je uwielbiala :D i spryskala sie nimi w autokarze podczas wycieczki. Tak zajebala tym powietrze, ze zrobilismy postoj i ewakuacje, lol xD

Gość no wiecie ten tego
calvin klain -ck in2u porazka, takie 'sportowe' swinstwo

Gość zgadzam się true glow z avonu
śmierdzą gorzej niż gówno :-o Wink też okropne. Z oriflame strasznie śmierdzi też Amethyst fatale

Gość dorotaaaa6ytr45
ck in2u jak to powachalam mowie najladniejsze meskie perfumy jakie wachalam;p pozniej czytam woman;/ porazka

Gość a jak dla mnie
True Glow z Avonu są super-kwestia gustu.

Gość ja_to_ja
Akurat mam z Avonu True Glow, Perceive a takze Versace Bright Crystal !!! ja tam jestem zadowolona! co jak co, do smierdziuchow bym ich nie zaliczyla wrecz przeciwnie! ale to tylko i wylacznie kwestia gustu!

Gość Mallu 23
Saga z Oriflame.

Gość tu ja mówię jaaaaaaa
chanelki i kezno wszelkiego rodzaoju. brzydlistwooooo, fuj , bleeee

Gość euphoria CK najobrzydliwsza
normalnie na wymioty mnie bierze od tego "zapachu"

Gość kiedyś wąchałam
perfumy ANGEL a butelka jest w ksztalcie gwiazdy o masakra to była spryskalam sobie nadgarstek w perfumerii i do konca dnia mnie mdliło i zbierało na wymioty...... Jeśli chodzi o armani Code mój mąż ma... i normalnie jak nimi pachnie to az mi sie cieplo robi :) a raczej gorąco.. z damskich perfum uwielbiam Davidoffa cool water i wave :D

Gość tluste mleko
Calvin Klein - eternity!!!!!!!!!!! fujjjjjjjjjjjjj moja mama miala te perfumy, nie wyobrazacie sobie co za smrod kiedy ona sie tym rano pryskala, caly dom smierdzial do poludnia. musialam tak cierpiec dlugie miesiace bo zuzycie 100ml flakonu troche jej zajelo :/ ta sama akcja z pefrumami Avonu - Celebre. glowa mnie potrafila od tego rozbolec na caly dzien. macie racje z Wink :D to jakas totalna porazka, rzygac mi sie chce jak mysle o tym odorze.