Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 6 dni

mam 6 dni

Polecane posty

Gość mam 6 dni

ja w 6 dni poprawić swój wygląd? dowiuedzałam się ze w sobotę ruszam na impreze:) dla mnie bardzo ważna:) i chcę prawić prezentację moich wołosków i skóry jak to zrobić w 6 dni?

Gość Agatona
A jakie masz włosy i cere?Bo do różnych rodzajów są np inne rodzaje odżywek.Co do cery u mnie fajnie sprawdzają się takie gotowe maseczki jednorazowe,a z domowych sposobów dla cery tłustej albo trądzikowej super sprawdza się np maseczka z ...pasty do zębów.Niezłe są też suplementy w tabletkach np.Skrzypowita.Przed zrobieniem makijażu polecam krem Olay Multi Radiance,rozświetla cerę nawet jak jesteś zmęczona,może nawet zastąpić podkład jeśli masz ładną cerę bez specjalnych problemów.Co do włosów polecam odżywki Pantene bez spłukiwania.I koniecznie wyśpij się przed imprezą.

Gość Agatona
Acha,pij zieloną herbatę i/lub dużo wody-oczyścisz cały organizm.

warzywa i owoce jeść najlepiej od rolnika a nie z supermarketa bo so posypane proszkiem by długo były świeże

Gość duzo spij i badz na swiezym
powietrzu. Zrob dłuzsza maseczke na wlosy ( owin cieplym recznikiem). Mozesz uzyc co dzien b delikatnego samoopalacza po troszeczku. Nie jedz nic slonego, wedlin, niczego z konserwantami, raczej gotowane jarzyny ( niewzdymajjace), ryby, owoce, pij duzo wody minaralnej.