Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ciekawa kobieta

jaka czesc kobiecego ciala najbardziej podoba sie facetom ?

Polecane posty

czy jest taka czesc ciala ktora przewaza nad innymi? np jezeli kobieta ma akurat to, to zainteresujecie sie nia ? czy musi miec kilka takich cech lub tez wszystko ??????? czy wystarczy np ze ma duzy biust to juz Wam sie podoba (oczywiscie jezeli poza tym nie jest jakims pasztetem) ??

Gość no lol
dla mnie pośladki i stopy

Gość no lol
a to czy musi mieć klika cech to tak musi mieć ładna twarz i uśmiech to podstawa potem patrzy się na figurę i musi coś sobą reprezentować, jakiś poziom intelektualny I dla mnie dodatkowo musi mieć zadbane stopy, jak widzę atrakcyjną dziewczynę i widzę że dziewczyna zaniedbuje stopy to mnie odrzuca Ot co po prostu lubię kobiece stopy :)

Gość gerrard
duze oczy i zadbane dlonie

no to musze przyznac, ze mimo malej ilosci komentarzy to jak narazie jestem mile zaskoczona ... spodziewalam sie raczej innych

Gość gerrard
pewnie dlatego ze niedojrzali juz spia;)

Gość prawiczek i kropka 1987..
uwielbiam jak piersi zwisają do pasa a sutki rozlewają się nie mal na całe piersi

Gość gerrard
p jest mylilem sie bingo:)

ja uwazam ze moj maz jest niedojrzaly :( a jak ja mu to mowie, ze podobaja mu sie plastikowe lalki itd.. to on wtedytwierdzi ze go nieslusznie oceniam ! i ma do mnie pretensjeeeeeeee ale ja widze jego zachowanie i slysze jego slowa wiec nie oceniam pochopnie :(

Gość prawiczek i kropka 1987..
lubię obgryzione paznokcie, u stóp też

Gość no lol
a co do oczu to też :) fajnie jak maja taki blask w sobie i ważne by nie widać z nich takiego tępego spojrzenia. Odrzucają mnie takie laski natomiast kompletnie nie mają dla mnie znaczenie dłonie, nie kręcą mnie w żaden sposób, nie zwracam na nie uwagi, wystarczy że nie będą miały brudu pod paznokciami i tyle ale na szczęście takiej dziewczyny która miała by brudne nie spotkałem

Gość deskop109
a co do tematu, to ladne czyste i zadbane wlosy

Gość centy
duże oczy i pełne usta :D

a czy moze wam spodobac sie kobieta o bardzo ladnej twarzy ale nie idealnej figurze ???? a wlasciwie odbiegajacej zupelnie od waszego idealu ...(nie mowie tu o 20kilowej nadwadze oczywiscie raczej o normalnej figurze ale nie przykuwajacej uwagi)

Gość gerrard
nie ma idealow

Gość no lol
normalnej figurze ale nie przykuwajacej uwagi to zależy co masz na myśli, zbyt ogólnie to brzmi

Gość no lol
odbiegajacej zupelnie od waszego idealu tak samo to ;) tym bardziej co to znaczy ideał figury?

Gość deskop109
ladna twarz i nie idealna figura,to jakos nie pasuje do siebie,ale jest przyslowie-ladna miska jesc nie daje.(chyba tak to bylo)

Gość centy
jak ma ladna tawrz, jest ogolnie zadbana to nie musi miec przyslowiowych 90/60/90. dla mnie oczy sa wazne u kobiety bo wile o niej mowią.

no wiec ja mam swoj ideal kobiecego ciala ..... a uwazam ze moje cialo zupelnie od niego odbiega chodzilo mi o to, ze sa przecietne dziewczyny o normalnych figurach i superlaski za ktorymi sie kazdy oglada ( z tylu lub z daleka nie widzac jeszcze twarzy) figura przykuwajaca to taka kiedy nie widzac twarzy zwracamy na nia uwage

Gość no lol
no ja też lubie długie włosy :)

Gość deskop109
lubię wylizywać miskę swojego Azora

Gość no lol
A daj zdjęcie samej figury, to będzie można najlepiej ocenić, bo coś mi się wydaję że sama się bardzo krytycznie oceniasz

mam ladne oczy, usta tez maja ladny ksztalt ale niestety nie sa zbyt duze, nos w porzadku wlosy siegaja do biustu ... ogolnie twarz mi sie podoba ale tak bardzo chcialabym miec inna figure:P ktos napisal ze nie ma idealow... np mi wedlug moich upodoban ciezko jest znalezc ladna i o takiej figurze jaka mi sie podoba ... ale widzialam duzo dziewczyn o figurze wlasnie przeze mnie wymarzonej

Gość centy
z reguly jak sie facet oglada za laska bo widzial tylko jej figure to ma dosc jednoznaczne mysli. jak zobaczy jej twarz to zupelnie co innego przychodzi do glowy

Nie ma ideału kobiety. Ja sam kiedyś nie umiałem się zmusić do umówienia z panną poniżej C miseczka, nawet jako dorosły facet była to dla mnie bariera - aż w końcu poznałem takiego jednego aniołeczka z buzi i uśmiechu tak promienistym, że serce me rozgrzało i nawet nie zwróciłem uwagi, że nie ma praktycznie piersi (fakt, miałą ładnie ukształtowane ciało bo ćwiczyła i wyglądała tak "jędrnie") Eh, te ząbki i uśmiech, radosne oczka mrygające spod rzęs i usta, że.......było, trudno.