Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia2009

Jak pokonać zazdrość?

Polecane posty

Gość centy
@o matko s... czy kochasz mezatykjo za to jak wyglada? czy nigdy nie zdazylo ci sie pomyslec o jakims niesnajomym, przystojnym facecie "jakie ciacho,ale bym ..."?

Gość o matko skad ja to znam
centy... pierwsze pytanie --nie moze i zdarzylo mi sie 3, 4 razy pomyslec niezly .. ale napewno nie ze chcialabym cos znim ... a mojemu mezowi zdarza sie to pewnie kilka razy dziennie

Gość centy
chyba niesko oceniasz meza.

Gość ja tez zazdrosna
centy jestes facetem wiec nie rozumiesz faceci to wzokowcy a kobiety nie to faceci sie slinia na ladne laski a kobiety takie nie sa no moze niektore

centy. nisko oceniam meza bo on daje mi ku temu powody .. wlasciwie to nie moge pogodzic sie z ta meska natura ..

Gość centy
tak jestesmy wzrokowcami, dlatego wodzimy wzrokiem po kazddej ladnej pannie. tylko roznic jest taka ze jak konczymy sie obracac to juz nie pamietaamy tego co widzielismy (dlatego zaraz szujamy nastepnego obiektu :P), natomiast obraz tej jednej zawsze sie pamieta. powiem wam cos o czym faceci zadko mowia. 99% tych wszystkich facetow ktorych tak nisko oceniacie, gdyby mialo do wyboru stanac przed wami i jakims symvbolem seku (jakas mis czy cus) i mialo by wybrac... wybralo by was. zaden sie nie przyzna do to przed kolegami, ale taka jest prawda. waszym problemem jest to ze poprostu za niko sie oceniacie drogie panie. macie kompleksy z roznich, blizej nie okreslonych dla facetow powodow. za duzo czytacie kolorowych piseme i za czesto obgadujecie kolezanki. wiecej wiary w siebie dziewczyny. i wiecej wiaryw waszych facetow :D

wiem ze moj facet wybierze mnie nawet gdy ustanie przy mnie jakas tam jolka czy ktos bo mnie kocha ....... boli mnie tylko to ze nie pomysli o mnie sobie tak jak o niej ... troche to chore ale dla mnie wazne sa mysli faceta i to ze oglada sie za innymi to tez ma znaczenie bo patrzy mysli porownuje marzy .. to lezy w meskiej naturze i dla mnie to jest bolesne.. tak jak ja nigdy nie zrozumiem ciebie tak samo ty mnie

Gość centy
pewnie masz racje. faceci sa za prosci. i to jest nasz plus ;] wy natomiast jestescie cudownie nacechowane emocjonalnie i pewnie za to was kochamy :D bede lecial pa

bez obrazy ale swiete slowa (wkoncu twoje) paaaa

Gość wiyta u seksuologa to dobry po
Powinniscie jak najwięcej szczerze rozmawiac, mowcie co Was boli, ale bez pretensji. Musicie zacząc sobie ufac, bo przez zazdrosc nie jeden związek się rozpadl.

Gość wstydziłabym się
>dla mnie wazne sa mysli faceta i to ze oglada sie za innymi to tez ma znaczenie bo patrzy mysli porownuje marzy To dopiero jest zaborczość! Panienka sie tak rozpędziła, że nawet MYŚLAMI faceta chciałaby zarządzać:-D Chore!

zaborczosc ? ja nie mowie czego mu bronie czy cos ... tylko mowie co mnie boli ! nie podoba mi sie ze tak mam ale boli mnie ze facet ma erotyczne mysli zwizaqne z innymi kobietami, a jezeli pozniej w lozku wyobraza sobie ze wygladam inaczej zeby miec lepsze doznania ??????? bo ja go wystarczajaco nie podniecam .. to mamm na mysli, ze facet jest ze mna a mysli o innych lub tez o tym ze ja nie wygladam wystarczajaca atrakcyjnie tid .. to nie jest zaborczosc

Gość TakjakTy
Ciężko tak żyć.... staram się nie myśleć o sobie w ten sposób, nie porównywać się do innych kobiet, bo zawsze znajdą się lepsze i gorsze...jestem inteligentną kobietą, wiem, że jeżeli facet byłby ze mną tylko ze względu na urodę - to nic nie warty związek.... Ale i tak czasami nachodzą mnie taki głupie myśli...

Gość a powiedz dlaczego
O matko - dopuść do siebie wreszcie PRAWDZIWĄ myśl, że na świecie sa miliony dziewczyn ładniejszych i zgrabniejszych od ciebie i twój chlopak o tym wie. Że są też lepsze w łóżku i z nimi twój chlopak bylby tak samo szczęsliwy jak z tobą albo i bardziej. Bo taka jest prawda. Ale jest też druga częśc prawdy - że on wybrał ciebie i jest z tobą a nie z innymi, więc przestań strugać ciężką idiotkę i zajmij się związkiem a nie myśleniem o głupotach.