Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ijhfdhvjfdovlhjd

pytanie dotyczące pulpetów

Polecane posty

Gość ijhfdhvjfdovlhjd

czy do pulpetów można dodac mąke zamiast bułki albo kaszy mannej?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość twix__
troszke zoiemniaczanej zeby sie nie rozwalily.to rada mojej babci.ale tylko troszke.Abulke albo kasze musisz dodac.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ijhfdhvjfdovlhjd
dzięki, biore sie za obiad:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja dodaje roznie
ja czasem nie dodaje nic czyste miesko z przyprawami i np zsiekana dorobno cebylka ale to zalezy od mieska

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
bułka powoduje,że mięso jest bardziej pulchne,dodałam ostatnio za mało,bo nie miałam i pulpety były bardzo zbite,jak dla mnie-za bardzo i po to właśnie dodaję bułkę,mąki bym się bała-ale-co kto lubi :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mozesz dodac maki, ale ja nigdy nie dodaje maki ani lubki i sie nie rozwalaja ... czasem daje otreby, ale raczej malo. jajko wystarczy, zeby sie nie rozalily, a nawet bez jajka, z mala iloscia jogurtu, mi sie nie rozwalaja, trzeba rzucic na wrzatek i od razu sie zetna.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×