Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jestem piękna

topic dla kobiet które chcą odzyskać pewność siebie!

Polecane posty

Gość czekoladowa kulka
Dzięki za ćwiczenia:) Podstawą moich planów, jest mniej jeść. Całkowicie rezygnuję z pieczywa, makaronów i ziemniaków, bo są to rzeczy, które ogólnie pochłaniam tonami. Po 17.00 jem tylko warzywa. Jeśli chodzi o słodycze, od czasu do czasu mam zamiar pozwolić sobie na jakąś małą przyjemność. W końcu codziennie będę jeść śniadania. Wcześniej nie robiłam tego prawie nigdy. Ćwiczenia, które do tej pory wykonywałam: codziennie stretching 2 razy w tygodniu pilates lub joga hula hop (przy oglądaniu TV lub filmów na kompie) Aerobik z DVD ćwiczenia z serii "ja chcę mieć..." czasami zmotywuję się do biegania, ale ostatnio całkiem sobie odpuściłam i chciałabym znów zacząć

Gość //////////////////
akurat mam heh. i nie chudne dzieki temu.

Gość czekoladowa kulka
i jeszcze zapomniałam- dwa razy w tygodniu po 1,5 godziny chodzę na tańce towarzyskie:)

To nie powinnas miec problemow ze schudnieciem. Ja tez dzisiaj ostatni posilek o 19 zjadlam zrobilam serie cwiczen na brzuch a na nogi sobie dzisiaj odpuszczam bo jutro mam zaliczenie z plywania a dokladnie czasowke. Zastanawiam sie co jutro zjesc na sniadanie bo wstaje o 5rano:/

Gość czekoladowa kulka
Dzień dobry:) I co w końcu Piękna zjadłaś na śniadanie? Współczuję, że musiałaś tak wcześnie wstać. Ja zajęcia mam dopiero na jedenastą, więc jeszcze spokojnie zdążę zjeść jakieś solidne śniadanko.

Na sniadanie zjadlam platki bo bylam zbyt zaspana:P a ogolnie dietka dzisiaj idzie dobrze. o 20 30 ide na spacer zeby nie myslec o jedzeniu:D A jak u was dziewczyny?

Gość Zagubiona1975
Cytuje: Dr. Szpec Anka K. ... strona, ktora podajesz nie jest zbyt dobra. Zdanie: \"Najlepszym rozwiązaniem jest eliminacja 250 kalorii z pożywienia (przeczytaj Sekrety odchudzania: jak zaoszczędzić 50 kalorii przy śniadaniu?) i 250 kalorii spalić podczas ćwiczeń (zajrzyj do działu Jak spalić...?).\" mowi samo za siebie. Najlepsza metoda byloby uzyskanie ujemnego bilansu 500kcal poprzez cwiczenia silowe - jesli chodzi o diete. - i tu troche nie rozumiem, wiec moze Wy mi wytlumaczycie- juz jakies dwa lata temu czytalam, miedzy innymi w amerykanskiej wersji shape, ze KAZDA dieta skuteczniej odchudza niz treningi, zwlaszcza silowe. I potem tylko ta teoria sie potwierdzala w kolejnych badaniach, o ktorych czytalam. Nie rozumiem zatem co jest nie tak z tym zdaniem i dlaczego spalac 500 na silowych treningach???? Czemu to ma byc skuteczniejsze? Masa miesniowa podwyzsza metabolizm spoczynkowy tez ponoc bardzo nieznacznie, wiec kto ma racje? Dr. Szpec, mozesz polecic jakas \"dobra\" strone, skoro cytowana nie jest \"zbyt dobra\"? Chetnie odwiedze Twoja, jesli gdzies udzielasz porad, choc nie ze wszytskimi sie niestety zgadzam. Bede wdzieczna za linka i za odpowiedz na moje - moze niezbyt madre- pytanie.

Gość Zagubiona1975
Całe życie:) raz skuteczniej, raz mniej skutecznie :( w zeszłym roku zrezygnowałam z intensywnych treningów siłowych (teraz odwiedzam siłownię raz w tygodniu)- bo ani nie widziałam efektów odchudzających, a masakrycznie rozbudowały mi się łydki i bary. Stąd moje pytanie do Dr Szpeca, mam wrażenie, że te porady są lepsze dla mężczyzn niż dla kobiet...