Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sos serowy z koperkiem

Heh co jak co mnie nasza klasa pociesza !

Polecane posty

wchodze sobie i ogladam dawne miss podstawowki, czy sredniej z beznadziejnymi mężami, bachorem, grubsze o 10kg i niezadbane :D jeszcze daja po 100 zdjec bachora, tego swojego "skarba mezusia" wygladajacego jak oststni wiesniak :D a ja jestem sama, koncze studia, bawie sie , wygladam pieknie a kiedys szara mysz była ze mnie. i chyba nie chce sie wychodzic za maz jak patzre na te foty to mam polewke :D

Gość smurfetkam
dokładnie:D tez tam zaglądam zeby sie posmiac

i foty z wakacji last minut za 700zł buhahahahaha smiech na sali :D co za filozofia zyciowa ohajatac sie z byle kim i zrobic bachora? :O jest sie czym chwalic :D:D:D:D

Gość a możesz powiedzieć
To się nazywa dziecko a nie bachor. Widać na odległość, że ci ta samotność doskwiera - za dużo emocji w twoich niby szczęsliwych wypowiedziach, żeby można bylo w to "szczęscie" uwierzyć:-) Już sam ten "bachor" a nie normalnie dziecko czy dzieciak o tym świadczą:-) No, ale pocieszaj się dalej:-)

Ha;) Ja jakoś nigdy nie byłam szarą myszką ale,były dziewczyny,które uważały się za lepsze ode mnie.Ale teraz dużo się zmieniło.One tak jak mówisz zaniedbane.A ja korzystam z życia;D

Gość wyglada jak
chyba po to kto wymyslil last minute zeby bylo tanio :O widocznie te kobiety zapadly ci w pamiec skoro po tylu latach ogladasz ich zdjecia. twoje zachowanie jest rownie zalosne jak ich.

Gość kroolowa sniegu
a ja sie pocieszam wami miernoty zakichane :D mam skonczone dobre studia, dobrze płatną pracę, wspaniałego męża, cudowne dziecko i zajebiście przy tym wszystkim wyglądam :D

Gość mitsou
zaj**iście przy tym wszystkim wyglądam wedlug ciebie:D:D

ogladam bo co chwile dodaja cos nowego. ja moge w weekendy robic co chce, spotykac sie ze znajomymi, isc na impreze a nie siedziec w domu z bachorem i mezem wiesniakiem. no mega szczesliwe sa po liceum, grube i bezrobotne o przepraszam zajmuja sie domem :D

te z podstawowki nawet sredniej nie maja tylko zasadnicza zawodowa :D

Gość a powiedz dlaczego
Właśnie widać jak korzystasz życia - siedząc w wolny dzień na naszej klasie albo na kafetrii:-D:-D:-D Poz tym, z jakiego ty srodowiska pochodzisz, że wszystkie twoje koleżanki ledwo zawodówki pokończyly, wyszly za wiesniaków i sa bezrobotne? Musisz dziecko mieć bardzo skrzywione pojęcie rodziny - że to takie nieszczęście, każdy mąz to wieśniak a dzieci to bachory. Wspólczuję takiego skrzywienia:-)

siedze co 2 niedziele na kopmie po poludniu bo jestem w domu :D a Ty tez ledwo z matura, mezusiem i dzidziusiem? :D

Gość 121212666
co za durny topik, juz chyba tysięczny. Co jakiś czas jakaś mocno mądra kretynka dowartościowuje się w ten sposó właśnie obgadując byłe koleżanki ze szkoły. Aha - siedzę na kafetrii bo odpoczywam po obiedzie a mąż z dziećmi poszedł na sanki :D

Gość a powiedz dlaczego
Dziecko drogie, jeśli cię tak bardzo interesuje moje wykształcenie, to powiem tylko, że dyplom ukończenia wyższej uczelni posiadam już łaaadnych kilka latek, a ty jeszcze nie:-) Z dzidziusiem nie siedzę, bo moje dziecko już z dzidziusiowych lat dawno wyrosło, a męża juz nie mam:-) Brakuje ci życiowej wiedzy o tym, że człowiek samotny na dłuższą metę nie jest szczęśliwy. Wyszydzasz rodzinę a zapominasz chyba o tym, że to wszystko, co ty masz, można mieć też w rodzinie właśnie. Znam mnóstwo osób, które mają mężów (nie każdy mąż to wieśniak;-)) dzieci, dobrą pracę, pieknie wyglądają i mogą poszaleć, jeśli mają na to ochotę. A ty - masz wolny czas i kupę samotności. Nie rozumiem jakim prawem krytykujesz kogos, kto żyje inaczej niż ty. Inaczej, nie znaczy gorzej, zapamiętaj to.

Gość kusy miś
coś w tym jest-sama wyzwałam siostrzeńców chłopaka od bachorów(w rozmowie z nim,bez świadków)i w tym samym momencie zdałam sobie sprawę,że jestem sfrustrowana ,bo od roku nie udało mi się zajść z nim w ciążę i wkurza mnie,jak zajmuje się tymi siostrzeńcami...Człowiek nie jest samotną wyspą i na dłuższą metę samotność szczęścia nie daje

Gość a powiedz dlaczego
i co jest złego w wakacjach last minute za 700 zlotych? Przede wsystkim, jeśli to jest wyjazd rodzinny, to trzeba zapłacić przynajmniej trzy razy tyle, albo więcej, jesli rodzina jest bardziej liczna. Uzbiera się z tego całkiem spora sumka. Poza tym - czy będąc w pięknym miejscu, na słońcu, nad morzem, można się dobrze bawić jedynie wtedy jak się za to zabuli kilka lub kilkanaście tysięcy? Większości ludzi nie stać nawet na takie wyjazdy więc normalni ludzie doceniają takie coś. W przeciwieństwie do zmanierowanych księżniczek, któe wyrwały się z dziwnego środowiska i teraz strugają Bóg wie kogo:-) Dla nich wyjazd last minut jest feeee, one muszą udowodnić światu i sobie, że teraz to one wielkie panie są:-D

Gość 7ujhjhjhi
autorce chodzi o to ze nie ma sie czym chwalic z tymi wakacjami, dzieciakami itp. i ze te miss mysla ze maja bog wie co a tak naprawde zrobic bachorka i wziasc slub to zadna sztuka. amen

ja nie uwazam NK za dobry wynalazek. Wprawdzie nie wywoluje we mnie frustracji ze kolezanki zamieszczaja milion zdjec dziennie, za to strasznie mnie irytowalo, jak moj profil ogladal ktos kto zalozyl fikcyjne konto. A niestety zdarzalo sie to kilkakrotnie. To mnie denerwowalo strasznie, bo niestety czulam sie obserwowana (nawet jesli to bylo wirtualne obserwowanie).

Gość kusy miś
ja miałam lepszą sytuację-ktoś założył konto posługując się moim imieniem i nazwiskiem pisał obraźliwe teksty do dziewczyny mojego ex i do jej matki,interweniowałam pisząc do moderatorów,usunęli to konto,ale niesmak pozostał

Gość hmmmmmmmmmmm
a powiedz dlaczego - zgadzam się z Tobą w 100% :) a ty autorko zastanów sie dwa razy zanim coś napiszesz. Dla mnie jesteś zwyczajną samotną frustratką która im zazdrości...może dlatego, że nikt cie nie chce ? zastanów się trochę nad tym... Typowa wieśniaczka która wyrwała się ze swojej "dziury" i teraz pragnie pokazać kim to ona nie jest ...żałosne!

Gość hmmmmmmmmmmm
Zapomiałam jeszcze dopisać, że "barchorem" to może ty byłaś...i pewnie nadal jesteś! Żegnam!

Gość kusy miś
autorce chodzi o to ze nie ma sie czym chwalic z tymi wakacjami, dzieciakami itp. i ze te miss mysla ze maja bog wie co a tak naprawde zrobic bachorka i wziasc slub to zadna sztuka. amen Zapewniam Cię,że zrobić"bachorka"to wielka sztuka,wbrew pozorom nie jest to takie proste,zwłaszcza,jak się tego pragnie.Wziąć ślub w dzisiejszych czasach,to też nie lada wyczyn-panowie nie chcą się żenić-wolą napić się piwa nie zawracając sobie głowy nabyciem kufla.Wyzwolone singelki zawsze chętnie dadzą panom wszystko,nie biorąc w zamian nic.JESTEM PEWNA,ŻE FEMINIZM WYMYŚLIŁ FACET-DLA WŁASNEJ WYGODY

Gość cheetahhh
dokładnie pain au chocolat autorko, widać nie masz czym się dowartościować. Nie pomyślałaś, że kogoś może to uszczęśliwia? że są ludzie inni niż Ty? bo Ty mi wyglądasz na indywidualistkę... Każdy robi to, co chce

ojej, najgorsze co mozna zrobic, to powiedziec innym ze jest sie szczesliwa. Ludzie zaraz ci doczepia latke.

Gość ................ooooo
przecież ona sobie jaja robi!!!!!!

Gość kochany sosiku
o ile nie robisz sobie jajątek... to agresja, z jaką się wyrażasz wskazuje na wysoki poziom frustracji spowodowanej prawdopodobnie swoim życiem, ale dopuszczam, że możesz być ze swojego żywota zadowolona...mimo to Ja nie wchodzę na NK (nie chcę się uzależnić...), ale patrząc z dystansem to trochę tak jest, że baby traktują założenie rodziny jako swój największy sukces, chłop częściej bije niż jeść daje, ale...ona go ma. Nadmieniam moje życie jest poukładane, "bachora" też mam i to jakiego... można go uważać za duży atut, ale jest też dobra praca, duża kasa, satysfakcja itp. bleble

znowu o tej klasie srasie, ja niewiem czemu ludzie się nią tak podniecają, beznadziejny portal ot co