Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sos serowy z koperkiem

Heh co jak co mnie nasza klasa pociesza !

Polecane posty

A ja tez wyszlam za maz:) Co prawda nie mamy narazie dzieci i w najblizszym czasie nie planujemy i tez korzystamy z zycia ile wlezie;) I co najwazniejsze jestesmy ze soba bardzo szczesliwi:) Chyba troche jestes zgryzliwa przez ta samotnosc... Ona wcale nie jest taka fajna...

Gość kochany sosiku
...no i zgadzam się z >a powiedz dlaczego: jedno drugiego na wyklucza, można się uczyć, pracować, bawić i mieć rodzinę, i cieszy się ze swoich sukcesów razem na wczasach z last minute. Apropos to ostatnie polecam, byłam kiedyś tak na Krecie, w Egipcie i półtora roku temu w Tunezji (prawie za te same co "normalnie" pieniądze pojechało 2x więcej osób i było super!). Kochanie chyba nigdy nie byłaś na zagranicznych wakacjach więc nie wiesz jak to z tymi sprawami jest. To nie są gorsze wyjazdy, tylko (jeśli rozumiesz te słowa) kupione w "ostatniej chwili", bo np. ktoś musiał zrezygnować. To tak trochę pozamerytorycznie.

Gość A mnie
najbardziej smiesza wkacje w Egipcie. Wyglada na to, ze kazdy byl w Egipcie, ktory zreszta jets okropny - wystarczy ruszyc sie za brame osrodka, hotelu. taka "cheap" wersja wgzotycznych wakacji :)

Gość kochany sosiku
co Ty gadasz o tym Egipcie. Chyba byliśmy w dwóch różnych krajach... Ja mam jak najlepsze wspomnienia - to tak na marginesie tematu. Chyba, że jesteś jednym z tych (wiesz z NK), co to w MUZEUM Egipskim w Kairze przy najciekawszych eksponatach świata wywracają oczami, że nudno, bo już chcieliby wracać do hotelu, żeby siedzieć na basenie i popijać piwko, a wierzcie mi naprawdę dużo jest takich "turystów".