Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EDYTAAAA SIE PYTAAAA

PROSZE O WASZE OPINIE

Polecane posty

podnosze moj temat bo wiecie co moj facet po tym zdarzeniu co tu opisalam nie spotkal sie jak dotad ze mna i jest jakis speszony przez telefon ja mu napisalam sms: ze poprostu wtedy sobie wiecej wypilam i tak sie rozkrecilam i ze jak nie chce to nie musi mi tego robic a on mi cos zaczal gadac ze on to w ogole jeszcze nie spotkal takiej dziewczyny jak ja co by przetestowala 4 pozycje w ciagu jednej nocy i pozniej juz sie calkiem speszyl w rozmowie moze sie przy nim za bardzo zaczelam popisywac ale nie wiedzialam ze on jest takim tradycjonalista.... :-( boje sie ze sie do mnie zrazil i mysli sobie o mnie jak o jakiejs niewyzytej kobicie a ja wcale znowy wbrew pozorom nie mam jakiegos duzego doswiadczenia co tu teraz robic ?? ja sie w nim zakochalam

poczekaj jeszcze dzień i jak sie nie odezwie to sama zadzwoń. Powiedz że czekasz na niego pod kinem/w kawiarni,w pubie/. Wyciągnij go na zakupy,np.biustonosza.Jesli będzie chcial Ci doradzić dobrze,jesli wyczujesz zema to gdzieś - odpuść sobie.

dzieki za rade przedluzaczu plakac mi sie chce bo on chyba czasem mysli o mnie jak o jakiejs zdzirze ( ten obecny ) a ja tak naprawde mialam sex tylko z jednym facetem przed nim ten pierwszy moj chlopak to byla taka platoniczna milosc i tak dlugo bylam dziewica i poznalam tego drugiego i jakos tak wyszlo przeciez nic na to nie poradze ze tego obecngo nie poznalam wczesniej a wlasnie szkoda ze go ( tego obecnego ) wczesniej nie poznalam ale przeciez wiedzial wczesniej o mnie ze nie jestem dziewica to czemu teraz sie tak dziwnie zachowuje ????????

to chyba lepiej ze nie jestem jakas kloda .... mam nadzieje ze on sie odezwie zwlaszcza ze wygladalo na to ze mu zalezy na mnie

mysle ze powinnas sie z nim spotkac i moze mu powiedz ze sie tak pierwszy raz rozkrecilas i ze to spowodowane bylo tylko tym ze on cie tak pociaga .......

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wiem po ile wy macie lat, a chętnie się dowiem ale moim zdaniem z nim coś jest nie tak skoro uważa cię za wyuzdaną kobietę, bo kochałaś się z nim w 4 pozycjach :O i dodatkowo cię unika po tym wszystkim Większość facetów oddałaby wiele za taką jak Ty laskę Ja bym m już nic nie tłumaczyła bo ja widzisz jeszcze bardziej go to blokuje Bywają tacy faceci że mają opory przed minetką i tyle, ja też spotkałam takiego, że non stop mi ch**a pod nos podtykał, a minetkę raz zrobił jak był mocno wstawiony Na szczęście to już minęło, a z aktualnym wszystko jest na miejscu

on ma 26 lat a ja 25 on cos mi sie wydaje ze zanim mnie poznal byl prawiczkiem lub mial bardzo rzadkie kontakty seksualne z kobietami

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to jak widzę dziećmi nie jesteście więc faktycznie dziwny ten facet, nawet jeśli był prawiczkiem to teraz powinien potrafić iść na całość, skoro wreszcie trafiła mu się prawdziwa kobieta