Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DojrzałyOrazOdpowiedzialny

Nie jestem jeszcze gotowy na seks

Polecane posty

Witam wszystkich. Mam dość poważny problem. Mam 24 lata i od 2 miesięcy chodzę z pewną dziewczyną. Zawsze ją miałem za porządną, cnotliwą dziewczynę, myślałem o wspólnej przyszłości z nią. Jednakże ostatnimi czasy nie poznaję mojej Natalii. Ciagle mówi o seksie, na kanapie wolę z nią nie siedzieć, bo obłapianie mnie, masowanie mojego krocza oraz ciagłe całowanie ( niektóre nawet w szyję) , krępują mnie, gdyż uważam więź duchową za najwazniejszą. Jest na dodatek dość atrakcyjna i ciaglę ubiera się w wyzywajace kuse bluzki i koronkowa bieliznę, choc ciagle ją upominam. Owszem, chcę mieć w przyszosci dzieci, ale seks uważam za moralny dopiero po ślubie. Ona zaś jest niemozliwa. Seks i seks, przesiaduje godzinami w internecie i czyta artykuły o seksualnych treściach, w tym o takich dewiacjach, jak np. seks oralny czy analny. Nie wiem, co mam robic? Czy moje przebywanie z nia ma sens? Bardzo proszę o rady.

Gość cxvbxcb
debil

Gość mamućka
kpisz sobie z nas?

Gość rtyeryter
prowokacja

Gość prowoookatoor
prowokacja jak nic

Prawdę mówiąc, sądziłem że uzyskam jakieś rady, a nie szyderstwa. Nie jestem jak inni mężczyźni czy to takie dziwne?

Gość mamućka
a romawialeś z Twoją dziewczyna?

Gość kpi sobie z was
Odpowiadając na pytanie: nie ma sensu przebywanie z nią, ponieważ ona wyznaje inne wartosci niż ty.

Gość Mamtakiepytanko
Rozmawiałem, ale jest niepoprawna. Powiedziała, że taka jest i się nie zmieni , a na dodatek stwierdziła, ze mój opór ją tylko podkręca. Co w nią wstapiło?

Gość oferm ma
pewnym rozwiazaniem mógłby być klęcznik i wór pokutny

seks to nie tak jak z jazdą na rowerze. Tego się uczyć nie trzeba, ani nie być gotowym, to się ma albo niema. Jeśli nie masz to pozostają ci kameduli bosi, albo trzewiczkowi :P

Nie rozebrałem jej, oczywiscie, ale ona sama mi pokazuje. I przestańcie juz z tymi kpinami, czy to takie dziwne ze chce prowadzic katolickie zycie?

kochany , komiczne mówi, że takim miłym katolickim chłopcom rosną rogi jak stą do Kairu. :P

Nie mogę z nia zerwać, ona jest taka że powiedziała, ze w życiu ode mnie nie odejdzie, bo zbyt ja kreci mój stosunek do zycia.

Współczuje Ci facecie,to straszne mieć atrakcyjną kobietę która lubi seks i nie brzydzi sie pena 🌼rzuć ją

proponuję Świętoszka , Molliera, bardzo posuje do wielu świętoyebliwych chłopców z dobrych katolickich rodzin. Staraj się kochany, zostaniesz Kawalerem Maltańskim....

Czasem dochodzi do tego , ze zastanawiam się, czy aby jej nie ulec, ale wtedy, o czy nie wspomniałem wydałoby się, ze mam wstydliwy problem :(