Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakasjaksa

Z mojego blondu moge taki braz ??????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość o rany rany
ja z blondu przeszłam w ciemny kolor czekoladowy,oczywiście kolor trochę spływa, po pierwszym farbowaniu szczególnie ,ale teraz fryzjerzy robią to bez problemu.Nie sądzę abyś nie mogła osiągnąć koloru jaki chcesz.

Gość jakasjaksa
kurcze wlasnie tego sie boje ez bedzie sie spłukiwal i bedzie duza roznica jak zlapie odrost a jak ten blond..ale skoro tobe sie udalo:)

Gość o rany rany
to raczej wypłukuje się pasemkami

Gość mala miiiiii
Po pierwsze kolor, ktory chcesz uzyskac to nie braz tylko ciemniejszy blond. To nie jakas drastyczna zmiana tylko o kilka odcieni. Kobiety, ktorych zdjecia wkleilas maja balejaz. Nie powinnas miec drastycznie widocznego odrostu bo to tylko kilka odcieni roznicy a przy balejazu odrosty nie sa az tak widoczne.

Gość jakasjaksa
no ja sama mam zawsze robiony balejaz ale ze mam duza roznice miedzy naturalnym a blondem co robie odrosty rzucaja sie w oczy.. co mnie straaaaasznie denerwuje;/ chyba wyrudkuje fotki i pojde z nimi do fryzjera...mama nadzieje ze to nie bedzie jakies starszne trudne!

Gość o rany rany
niby przy balejażu odrosty są mniej widoczne ale z czasem na włosach jest straszny bałagan,pasemka,stary kolor,nowy kolor i wypłukujące się pasemka.Mnie po farbowaniu wyszły pasemka same.Fryzjer namawia mnie na balejaż ale mam z tym negatywne doświadczenia i jestem zadowolona z tego co mam na głowie.Dobry pomysł iść ze zdjęciem zawsze łatwiej pokazać niż tłumaczyć tym bardziej,że fryzjer może inaczej cię zrozumieć.Bądż dobrej myśli i miej dobrego fryzjera.

Gość jakasjaksa
no wlasnie...dobrego wfryzjera hehe ze swieca takiego szukac:) w lutym sie wybiore - po wypłacie :)dzieki

Gość mala miiiiii
Widac Ci odrosty przy bardzo jasnym blondzie, przy tym ciemniejszym powinno byc lepiej. Odrosty jednak zawsze w koncu sie pojawiaja:)