Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masaakra

Foto. Da się zmienić tak włosy?

Polecane posty

Gość masaakra

Na tym zdjęciu widać jakie mam normalnie włosy ( po wyprostowaniu.. co i tak nie wygląda najlepiej ) Mam grube, gęste włosy.. do tego suche i zniszczone.. co napewno zobaczycie :P Mam ich tak dużo.. tam gdzie już się nie da przerzedzić, że marze o ich pozbyciu się. Co zrobić, żeby było mniej tych włosów tak jak na 3 zdjęciu, gdzie spiełam włosy? To jest niemożliwe.. ale może jednak.. coś da się na to poradzić? Wyrywanie nic nie da :P farbowanie.. wypadną MI najwyżej nieliczne włosy.. ehh http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/369a4843095d6c51.html

Pocieniuj wlosy. Niech cieiowanie zacznie się już na wysokości ucha. Dodatkowo poproś fryzjera o przerzedzenie włosów. robi sie to specjalnymi nożyczkami degażówkami ...

wiem co to znaczy mieć grube, sztywne wlosy. przez wiele lat meczylam się z nimi, nie moglam sobie dobrać fryzury a wystarczylo pocieniowanie i cięcie degażówkami i wyglądam naprawdę o niebo lepiej. wlosy nadal są grube i gęste ale jest ich po prostu trochę mniej przez co nie ma sie "szopy" na głowie

Gość masaakra
tak się składa, że od 2 lat ciągle je przerzedzam i cieniuje. Teraz chce, żeby wreszcie mi odrosły i marze o włosach długich i jednej długości.. cieńkich i miękkich.. i przede wszystkim prościuteńkich. Bardzo bym chciała mieć o tą całą górną warstwę włosów mniej.. A gdybym dała zdjęcie bez prostowania ich to już byście nie pisały, że takie ładne :P Od głowy odstają dobre 3 razy bardziej (inaczej.. szopa).. jest wgięcie przy szyi a potem reszta włosów sterszy prawie do góry i to w każdą stronę

masaakra -> idz do naprawdę dobrego fryzjera. i nie pisz ze juz u niego bylaś, bo dobry, powtarzam dobry fryzjer wiedzialby co z takimi wlosami zrobić :)