Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgvg

Czy napradwde każda kobieta zdradza..

Polecane posty

Gość dsgvg

predzej czy pozniej

tak, każda... wszystkie zdradzają i tylko się śmieją za plecami biednych rogaczy:P Cóż za głupie pytanie??? A czy wszyscy mężczyźni zdradzają??? mogłabym Ci retorycznie odpowiedzieć.

Gość rrrrrsgg
te co nie mają okazjii

zdradzam co 30 dni ,ale tylko w soboty i nigdy z tym samym kochankiem inne to nie wiem kiedy i czy zdradzają:O:P

Gość ogrodnica
właśnie te brzydkie bo chcą sobie udowodnić że mogą mieć jeszcze kogoś a ładne wiedzą że mogą mieć każdego no prawie

Gość nie każda
niektóre są tak brzydkie, że nie mogą znaleźć kochanka, dlatego jak żenić się, to tylko z brzydkimi. Ładna wcześnie czy później się puści.

Gość nie zdradziłam jeszcze
Nie zdradziłam jeszcze (przynajmniej fizycznie) mimo tego, że bardzo kochałam innego.

zdradzają tylko kobiety arabskie, i dlatego noszą te zmaty na łbach, żeby ich mężowie nie widzieli jak się z nich śmieją i że mają małe fiutki.

Gość Sratatatatatatatatata
a ja powiem tak :P uroda to rzecz wzgledna,nie kazdemu sie podoba to samo i nie kazdy widzi kazdego tak samo.A propos kobiet,to zalezy od wielu czynnikow.Ja np mam cos takiego ze gdy kogos naprawde kocham to nikt poza nim nie podnieca mnie seksualnie,nie pociaga ani troche,dlatego o zdradzie nie ma mowy.Inne kobiety moze bedac z kims,czuja poped do innych mezczyzn i te moga zdradzic.Tu nie ma nic do rzeczy uroda,majatek,wiek,stan cywilny,masa ciala etc :-O Ale ten stan seksualny :D

Gość rrrrrsgg
Ładna wcześnie czy później się puści.

ja co prawda jestem jeszcze młoda- niewielkie doświadczenie w związkach, ale nie zdradziłam i nie zdradziłabym(takie mam przynajmniej podejście na razie) mimo, że nie zawsze wszystko układało się świetnie.. i teoretycznie powód i osoba by się znalazły ;)

Pierwszy piątek miesiąca to dzień spowiedzi w kościele:P pamiętam,ze tak mówili na religii kiedyś:D Więc mam nadzieje,ze nie robicie tego z księdzem??:P :D

Gość wedwdq
a właśnie że łądne są wierne ! brzydule nie reklamowac sie.... wszystkie paszczaki jakie znam chca sie podbudowac i daja dupy! taka prawda. łądne laski znają swoja wartość. nie mówie tu o tapiciarach i innych patologiach ale o normalnych łądnych i inteligentnych takie bywają najczesciej wierne

teraz wydaje mi się, że lepsze już skończyć związek niż zdradzić, bo jeśli oglądamy się za innymi to może nie jest nam z tym aż tak dobrze.. ale jak sam mówisz pewnie mi przejdzie;) ale oby jak najpóźniej albo wcale :P bo sama zdradzana bym nie chciała być..

Gość abcd12
Ja kocham swojego chłopaka i nigdy bym go nie zdradziła. A nawet sobie nie wyobrażam żeby dotykał mnie jakiś inny, bleee... Może też dlatego że jest moim pierwszym i jedynym partnerem seksualny. I mam nadzieję że innego nie będę miała. A więc to nie prawda że każda kobieta zdradza.