Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harpagan na twojej

jak to jest z tymi prezentami ???

Polecane posty

Gość harpagan na twojej

moja przyjaciolka wychodzi za maz w lipcu no i kurde mam spory problem bo nie iwem co mozna kupic na taka okazje bo ma wszystko hehe a po 2gie nie iwem czym sie kierowac przy wyborze tylko nia czy ich 2ka ? bo mam kongo

Gość harpagan na twojej
dodam ze ja go zbytnio nie znam tzn dla mnie jest prawie obcy poniewaz ja mieszkam za granica a oni w polsce

Gość Ups...........................
daj pieniądze.

Gość harpagan na twojej
bez sensu pieniedzy maja kupe przeciez pisze pytam sie czym i kim mam sie kieorwac czy dla niej typowo czy typowo dla nich a kasy to nie chce dawac wolalabym kupic cos fajnego i szykownego za ta sama kase lub iwecej cena nie gra roli tylko qrwa nie iwem co ?!

Gość Ups...........................
To zafunduj im podróż poślubną lub weekend w romantycznym hoteliku.

Gość faledunaje
hm ja byłam w pażdzierniku i nikt raczej prezentów nie daje , kwiaty i koperta , chyba że zamiast kwiatów możesz im kupić jakiś album ślubny na zdjecia bo im się napewno przyda

Gość faledunaje
kurde sama nie wiem co mozna kupic moze jakas ładna pościel albo narzute na łuzko , albo zestaw naczyć

Rzeczywiscie raczej nikt prezentow nie daje, a jesli juz to jako maly dodatek do kasy. Ale jesli juz koniecznie chcesz im cos dac, to ja bym sie ucieszyla jakby ktos mi zasponsorowal wypad dniowy do spa na jakies fajne zabiegi, do tego fryzjer itd. Moj narzeczony tez by nie pogardzil.

Gość harpagan na twojej
w sumieee .... no widzisz ja bylam na weselu 2lata temu tez byly koperty ale moja pryjaciolka stanowczo powiedziala ze nie chce tak a najlepeij zeby nikt nic nie przynosil hehe taka jest ona sie cieszy z pierdol a podroz musialabym ustalic kiedy i co i jak bo jej facet pracuje varje dag i lipeczka ... a co jak bym kupila zestaw srebrnych bibelotow do zarcia czy cos w tym stylu z wygrawerowanymi inicjalami i data ? bo to beda miec na przyszlosc

Gość harpagan na twojej
do spa jezdzimy razem :D jakies zrodla maseczki baseny masaze ... odpada bylam w polsce na mieisac i spedzalysmy ten czas w ten sposob ja pierdziele katastrofa

nintendo wii to tez jest ciekawy pomysl, raczej kazdy facet znajdzie gre dla siebie, a dla kolezanki mozesz dokupic wii fit i mysle, ze tez bedzie zadowolona

wii jest drogie bardzo. wiem bo mamy i naprawde troche kasy musielismy w to wlozyc. ale poiem tak. gdyby kogos bylo stac na taki prezent to naprawde bylby trafiony jesli pobieraja sie mlodzi ludzie

Gość harpagan na twojej
maja :) i xboxa tez :)