Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamuuuuuucha

Jak sie przygotowac ?

Polecane posty

Gość Kamuuuuuucha

Hej ;) Mam 17 lat i wiem ze za pare dni strace swoje dziewidztwo :) i zastanawiam jak sie do tego przygotowac ? jak np. ogolic cipke ? cala moze czy pozostawic paseczek ? co ubrac ? jaki makijaz zrobic ? lekki naturalny czy moze mocniejszy ?

Gość po co makijaż
nie ryj będzie najważniejszy. umyj się dobrze, żeby śledziem nie szło.

załóż ładną ale nie wyzywającą bieliznę zrób makijaż w jakim się dobrze czujesz nie musisz się golić wystarczy tylko depilacja bikini żeby Ci kłaczki z majtek nie wystawały :) i nastaw się pozytywnie! miłej zabawy :)

Gość foto modelka
WEŻ SIĘ PIERDOLONA GÓWNIARO ZA NAUKĘ A NIE ZA GOLENIE PIZDY!!!!!! GÓWNEM SIĘ WYMALUJ,BEDZIE CI DO TWARZY ŚMIERDZĄCA WIEŚNIARO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kamuuuuuucha
foto modelka jak sie wysrasz i namalujesz gownem u matki na ryju !!! 12 latki gola pizdy ! to ze ty nie golisz to nie znaczy ze inni tego nie robia ;]

foto modelka ze wsi zabitej dechami doradziła... Wystawiając sobie najlepsze świadectwo inteligencji i pochodzenia. Zapomniał burak, że 17 letnia dziewczyna, to osoba, z której prokurator zdjął już swoją rękę i najwyżej można jej delikatnie przemowić do wyobraźni. Swoją drogą, to rzeczywiście młodzi ludzie za wcześnie się do tego biorą, ale skoro nie możemy ich upilnować, może lepiej wychowywać? Warto pamietać, KAMUUUUUUCHA, że biorąc się za seks, trzeba pamiętać o zabezpieczeniu się przed ciążą, a to czy wygolisz sobie mniej, czy bardziej, nie ma znaczenia. Najlepiej o takie rzeczy zapytaj swojego partnera.

Gość dzień kretyńskich pytań znowu
dziewidztwo :O

Gość lisia
ale ty glupia jestes dziewczyno! lecz się,foto modelka brawo!

Gość Kamuuuuuucha
17 letnia dziewica w tych czasach to cod ;D :P a mnie do tego ciagnie wkoncu to normalne i zrobie to kiedy bede chciala ! a partner jest doswiadczony ;p i wie co i jak.

po 1 to cUd a nie cÓD po 2 to 17 masz lat i uwazasz ze to cud, iz jeszcze jestes dziewica? bo generalnie wiekszosc jest juz po? ja stracilam dziewictwo w wieku 19 lat (2 lata temu), i mysle ze wiele sie od tego czasu nie zmienilo.. 19 lat to chyba odpowiedni moment dzieciaku bez matury, an ie 15 czy 17 :| po 3 to jak chcesz sie do tego zabierac skoro naweet nie wiesz jak ogolic cipke? proponuje poukladac lalki na polce i przeczytac troche broszurek;/ 🖐️

Gość marek1122
nie pisze się cod tylko CUD,i nie dziewidztwo tylko DZIEWICTWO tępa dziewucho!

o jej, mesmerized, byłaś od niej tylko dwa lata starsza, i myślisz że rozumy pozjadałaś. Jak chce się kochać to niech to robi. Byleby z odpowiednim facetem i z zabezpieczeniem.

Gość stary dziad
hahahahahaha,paseczek se zrób na tej pustej pale,ale gląb hehehehehehehehehehehehehe!

dziewczyno, nie pouczam jej bron Boze, smieje sie tylko z jej tepawego rozumku a Ty juz pisz sobie w swoim zakresie tak? 🖐️

nie pouczasz? a ten tekst: "19 lat to chyba odpowiedni moment dzieciaku bez matury, an ie 15 czy 17" to co?? - z mojej 24-letniej perspektywy to to jest właśnie śmieszne :) A jak się wypowie jakiś 50-latek to będzie pewnie jeszcze bardziej.

Poza tym co to za tekst "odpowiedni moment" w odniesieniu do wieku? U Ciebie odpowiedni to był 19, dla mnie jeszcze go nie było choć mam 24, a dla niej może 17 jest odpowiedni... Jak ktoś słusznie zauważył, prokurator już się tu nie wtranca :) więc my na forum mamy?

wtrąca a nie wtrąca haha 24LENIA BABO! po 2 ujebalas sie do tego ODPOWIEDNI MOMENT jakbys nie miala nic wiecej do powiedzenia opanuj szok pipko. napisalam tak z rozbiegu, a Ty zachowujesz sie jakbym Ci wjechala na psyche tym textem a tak swoja droga, to nie jestem pewna czy tylkod latego ze NIE CHCESZ nie stracilas jeszcze dziewictwa. moze nikt nie chce Ciebie :> :( 🖐️

* a nie wtraNca mialo byc jakos nie przechodzi mi przez palce napisanie tego z bledem, w koncu mialam gramatyke w szkole ;]

Na szczęście nie mam 50... :-) My mieliśmy po 20 lat, gdy zrobiliśmy to pierwszy raz, ale nie ma to znaczenia. Jak to było na filmie Alternatywy 4: "Na każdego przyjdzie jego kolej...". I obecne i następne pokolenia same wybiorą swój czas, gdy uznają, że już nadszedł. Nic nam do tego. Ale krzyki i wyzwiska, nic nie dadzą.

boszszsz... to było celowe. Ja nie dość, że miałam gramatykę, to jestem jeszcze po studiach humanistycznych. Ale jak się nie ma argumentu co do treści to pozostaje czepić się formy :) "dzieciaku z maturą" ;)

"Pipko"... Boże co za poziom. Do ciebie za to wszyscy na pewno ustawiają się w kolejce...

"czepialska 24letnia NADAL dziewico" - o jeeeny, ale mi dopiekłaś, normalnie jestem cała czerwona ze wstydu ;) facet po przejściach - dobrze że są normalni ludzie w tej dyskusji :)

karolcia idz sie doluj gdzie indziej bo zapominam Ci tu odpisywac jest tyle ciekawszych tematow ale widze uczepilas sie tego wiec musi byc dla Ciebie szczegolnie bliski ehhh tez lubie pomarzyc.. Ciebie tez to czeka, nic sie nie martw, tez bedziesz sie zastanwiala nad wzorkiem loniakow :]