Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 fanatyczka232334

kolczyk monroe/madonna

Polecane posty

Go艣膰 fanatyczka232334

mam pyt. dotyczace kolczyka tzw. monroe. czytalam ze jest to niebezpieczne , gdyz podczas przebijania mozna wbic sie w jakis nerw i wynikaja z tego spore problemy.. podobno mozna stracic czucie . czy jest to prawda czy mit ? poradzcie. :) pozdr.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dfwef
idz do salonu tattoo, piercer bedzie wiedzial jak kluc aby nie uszkodzic nerwu. nie kluj sie sama, nie rob tego u kosmetyczki bo wbrew ogolnej opinii wcale nie jest sterylniej ani profesjonalniej w gab. kosmet. koszt to ok80-100zl. po zabiegu do wygojenia przemywaj sola fizjologiczna, niczym innym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fanatyczka232334
qrcze ale ciezko jest zaufac drugiej osobie, nawet jesli on bedzie sie znal to moze przeciez sie pomylic i jakie beda tego konsekwencje ? ps. nie zamierzam sama sie kluc:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfwef
popytaj znajomych gdzie w waszym miescie albo pobliskim jest dobry piercer. nie ma sie czego bac, prawdziwy piercer wie gdzie na twarzy masz nerwy i nic Ci nie zrobi, nie obawiaj sie, sama mam troche kolczykow i znam sie troche na tym, wlasnie placisz za jego wiedze idac do salonu bo sam kolczyk kosztuje jakies 20zl ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mia艂am monroe
ale znudzi艂 mi si臋 i wyci膮gn臋艂am a teraz mam szpec膮c膮 blizn臋 po nim :-o Jak ju偶 si臋 zdecydujesz to id藕 do dobrego salonu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fanatyczka232334
a jak wyjmowalas kolczyka to duza dziurka byla? bardzo widoczna?..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mia艂am monroe
Tak, mimo 偶e kolczyk ma艂y to dziurka po kolczyku widoczna. Nie nosz臋 kolczyka ju偶 p贸艂 roku i blizna jest nadal :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfwef
mozesz poprosic piercera, zeby zalozyl kolczyk z precikiem 1,2mm to jest mniejszy niz sie standartowo zaklada ale sa dostepne bez problemu i dzurka mniejsza bedzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mia艂am monroe
mia艂am z pr臋tem 1,2 i kulka najmniejsza ale blizna i tak zosta艂a :/ dodam 偶e nie mia艂am problem贸w z gojeniem si臋 przek艂utego miejsca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mia艂am monroe
ja mia艂am nad g贸rn膮 warg膮 z boku, robi膮 te偶 pod doln膮 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfwef
czarna, wracaj do odrabiania lekcji a nie przed kompem starszego brata siedzisz:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fanatyczka232334
czarna nie denerwuj sie hahaha:) no nad gorna warga wyglada bardzo zachecajaco;d labret tez ale mniej mi sie podoba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mia艂am monroe
labret nosi si臋 nad g贸rn膮 i pod doln膮 warg膮 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfwef
nie, moj chlopak jest profesjonalnym piercerem, pod dolna, nad gorna jest monroe, medusa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 labret to typ kolczyka
i nosi sie i na gorze i na dole. a rodzaj przeklucia to kolejna bajka.

Udost臋pnij ten post