Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem małolatą

antykoncepcja za darmo???

Polecane posty

Gość nie jestem małolatą

Czy to prawda że w niekturych bardziej cywilizowanych krajach nic się nie płaci? Lub bardzo niewiele gdyż jest ona dofinansowywana?

Gość w wlk brytanii jest
darmowa chociaż ja w PL płacę 2,50 zł za stediril - bo jest refundowany praktycznie jak za darmo tylko nie każdemu pasują akurat te pigułki ogólnei u nas refundowana jest II gen. za to brak refundacji III gen.

Gość jamieszkam w uk
i kazdy lek jest za darmo. tylko w polsce ludzie pracuja przez cale zycie,placa skladki i nic z tego nie maja. banda oszustow rzadzi naszym krajem

Gość nie znam się na markach ale
czemu tylko 7 zł? :O

Gość czy ktos sie orientuje
a ile kosztuje yasminella?

Gość nie jestem małolatą
ok.20-30, zależy w jakim mieście i w której aptece

Ja tez mieszkam w Uk i to nieprawda, ze tu kazdy lek jest za darmo!! No chyba, ze dla emerytow, dzieci, albo tych co zyja z pomocy spolecznej:o Za darmo leki maja kobiety w ciazy i rok po porodzie. I fakt, antykoncepcja tu jest bezplatna. A takze inne leki (ja mam bezplatnie leki na tarczyce) jak sie ma specjalny certyfikat. Ale ogolnie leki tutaj sa tanie placi sie ok 7 funtow za recepte.

Za 20 zł to pierwszy raz słyszę,żeby były yasminelle.Od 30 w górę, nawet do 50 zł.Ja kupuję za 32 i to jest najtaniej w moim mieście.

Noctua, spróbuj w Czechach. Nie wiem jak Yasminelle, ale mnie udało się kupić Minesse za pół ceny. Fakt, że taniość wynikała też z tego, że jeden trójpak miał krótki okres gwarancji, ale i bez tego rabatu byłoby dużo taniej niż przeciętna cena w Polsce np. podobnego Harmonetu (no bo Minesse w Polsce nie ma).

Gość tumptumptump
W Francji leki antykoncepcyjne są zwracane nawet w 100%

Gość ona 20
ja ostatnie opakowanie kupiłam za 43zł

Tylko, niestety, Polki, kupując w krajach, gdzie antykoncepcja jest tańsza/refundowana, na polską receptę płacą 100%. Ale i tak czasem się opłaca.