Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MNIUHYG

BEZ MAKIJAZU WYGLADAM BARDZO ZLE.JAK TO UKRYC PRZED CHLOPAKIEM?

Polecane posty

Gość podaj dalej
lepiej nie ukrywaj predzej czy pozniej bedziesz musiala mu sie bez makijazu pokazac

Gość dzej zi
Witaj w klubie 95% kobiet:D

Gość MNIUHYG
ALE JA CALKIEM INACZEJ KURDE

wiesz co,ja na poczatku tez chciałam to ukryc itp.. Ale moj chłopak jak mnie zobaczył bez makijazu to powiedział ze jestem słodka:PP moze warto spróbowac?:P

Gość Cine cina
Ja mam moj sposob sprawdzony od paru miesiecy . Bez makijazu mam taka ziemista cere , bezbarwna , bez wyrazu , szara mysz. Na ktoryms z forum tutaj wyczytalam ze istnieje tonik dermotan ktory jest dla chorych na bielacze plamy zeby je zakamuflowac. Ta skora bielactwem jest bardzo delikatna wiec ten tonik nie tylko kamufluje ale i odzywia skore i trzyma sie pare dni tak ze jak rano sie budze jeszcze mam ladny kolor skory . Niestety jest do nabycia tylko w ich poradni , Francuska poradnia leczenia przebarwien roznego rodzaju ale maja filie w Warszawie skad jestem . Trzyma kilka dni ale to nie jest samoopalacz bo wogole to samoopalacz jest szkodliwy nawet dla zdrowego pigmentu wiec ich skora tym bardziej wymaga bardzo dobrych produktow. Chcialam sprobowac Zadzwonilam do nich na 22 65219 55 ,powiedzialam ze mam problem , ze zle wygladam i ze chce sprobowac ten ich dermotan . Wyslali mi za pobraniem . Acha . Pytali czy choruje ale udalo mi sie . Z poczta kosztuje 129 zlotych . Ale teraz wysylam po dermotan brata i kupuje na miejscu wiec place 101zl. Ale jak ktos nie jest z Warszawy to moze tak zrobic jak ja za pobraniem i podac ze np ma przebarwienia ciemne czy bielacze To jest i dobre i dosc wydajne bo nie kupuje juz innych kosmetykow ani kremu bo ten mi odzywia skore .lStarcza mi na jakies 3 miesiace .No Teraz to krocej bo smaruje nim cale cialo W taki upal to lekko ubrana tez chce dobrze wygladac cala .No i wazne ze nie brudzi. bo on wsiaka w skore i nie brudzi bielizny,itd.tak jak fluid. Ale najwazniejsze ze przez pare dni budze sie rano i wygladam dobrze bez makijazu . W czerwcu bylam z kumpela w Jaroslawcu , poznalam tam chlopaka i wiecie jak to jest rano?. . Straszne to bylo przed tem. A teraz budzilam sie rano no i normalnie moglam jeszcze chwile zostac z nim a przed tem to gonilam na korytarz by sie poprawic. Teraz jest dobrze. I udal mi sie tez ten pobyt. On jest z Sochaczewa ja z Warszawy. Spotykamy sie b czesto i myslimy zeby zamieszkac razem. Ja...juz sie nie boje ze strace chlopaka bo rano zobaczy ze zle wygladam. he he . To wazne byc swobodniejsza z chlopakiem, bo jak jestes zakompleksiona z powodu wygladu to wstyd i facet czuje .

Gość gość
Jak większość kobiet.

Gość gość
Ja wygladam dobrze, zaskakujaco dobrze, moge pokazac wam zdjecie, to sie zszokujecie.

Gość gość
Ja znalazłam sposób na moj wygląd raczej przytłaczający rano po przebudzeniu az do makijażu Bez makijażu nie miałam nigdy odwagi wychodzić z domu . Było naprawde bardzo nieciekawie Któregoś dnia był wywiad w Tv z pania co ma bielactwo i ona powiedziala ze jest taki tonik podkład na twarz i ciało pod nazwa dermotan Ze pomaga jej zakamuflować białe plamy ale tez na końcu powiedziała ze pomogła tez innym koleżankom (tez mamie ) ktore Mialy mialy problem z kolorem skory . Podała tel 663486162 i adres mailowy AFPV. Varsovie @ wp. Pl na który mozna wyslac zamowienie .i ze od czasu jak go używają nawet rano budzą sie pewne siebie swojego wyglądu Ze jakas jej koleżanka odważyła sie zostac na noc raz u kolegi co teraz jest jej mezem a wczedniej nie planowała wyjsć za maz bo sie wstydziła chłopaka rano . No i ja to nagrałam wysłałam maila i stosuje Ten pidklad w plynie tonik dermotan 107 zł butelka starcza mi na 3 mce i krem dermotan 29 tak dla odświeżenia tego podkładu w toniku np wieczorem gdy skóra jest suchsza Mi to odpiwiada i UWAZAM Ze Nikt nie pomoze nam TAK jak MY sobie same cos upatrzymy poprobujemy i jak dobre to trzymac sie Ja Mam Teraz taki luz Tyke Ludzi Widze Ze zmienilo stosunek do mnie Jestem swobodniejsza Wiosna Nawet jak padam Ze zmeczenia to NIKT nie widzi . Ten tonik podklad dermotan tez odzywia skore Wiec nie BOJE sie Ze skora nie oddycha postarza sie itd . MOZE JA tez komus poprawie ZYCIE na lepsze Dajcie znac Jezeli Ktos to sobie upatrzy i bedzie Taki No podrasowiony jak JA .

Gość gość
Ooo nie wiedzialam, ze ci sie randka szykuje lafiryndo