Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalalalalla

Beznadziejny sex, beznadziejne wszystko

Polecane posty

Współzyje od roku, mam 21 lat i nie daje mi to zadnej satysfakcji, owszem sprawia przyjemnosc ale nic wiecej. Poza tym, np pozycja od tyłu mnie boli i chyba przez to zaczyna mi sie odechciewac całego tego sexu, nastepna sprawa mój partner zyje w totalnej niewiedzy i poprostu jest to smieszne. Dochodzi po 30 sekundach, seks trwa max 15 minut, pozniej przerwa , po 10 minutach na nowo a wtedy sex trwa niecałee 5 minut, a najgorsze jest to ze próbowałam z nim o tym rozmawiac, podsyłałam mu jakies strony gdzie było napisane wytłmaczone cos, a on nic, jest totalnie beznadziejny ;/ a uwaza sie za wielkiego r.... Masakra.

ja wspolzyje od 5-ciu lat i tez nie daje mi to zadnej satysfakcji...:/ odczuwam przyjemnosc ale nie mialam nigdy orgazmu podczas seksu:( orgazm jest mi znany tylko dzieki samodzielnemu zaspokojeniu

ja juz nielicze od kiedy...tylko kiedy znowu:D

I wtedy marze sobie o doswiadczonym mężczyznie....

nie da się ukryć że to jednak wina twojego partnera tak bez udanego seksu to raczej nie ma przyszłości

Gość Maupa maupowata
to może go nauczysz siebie

Gość mika512
mam dość....od dwóch lat kocham się z moim chłopakiem i baaardzo rzadko dochodze do orgazmu... jak już jest mi fajnie to on wyciąga i... No właśnie ;/

Gość mika512
Co zrobić żeby stosunek trwał dłużej ?? Prosze.... pomóżcie

Gość Roland
Dziewczyny trzeba po prostu wiedzieć z kim do łóżka iść :) I nie trzymajcie się kurczowo niedojrzałych umysłowo czyli płciowo osobników tylko eksperymentujcie.

Gość mika512
oczekiwałam mądrzejszej odpowiedzi...

Gość joozio
po prostu twoj facet nie jest zainteresowany aby byc lepszy w sexie. chce sie zadowolic i tyle. w innym przypadku by sie nauczyl twojego ciala. na dluzsze podtrzymanie wzwodu tez sa sposoby. ale najlepiej niech podyskutuje o tym z lekarzem

Gość moherrron
ehh ja tez tak bede znow mial. juz od miesiaca nie upawiam seksu z zadna kobieta i jak poznam kolejna partnerke to na poczatku bedzie od razu strzal na wejscie :/ a nie moge juz sie spotykac z moimi obecnymi kobietami bo one sie we mnie zakochuja :( a ja czekam na te jedyna na staly zwiazek chyba mam za wysokie wymagania :/

Gość faworkowa
gdybys byla doswiadczona przy odrobinie cierpliwosci moglabys go czegos nauczyc ...jesli jednak tak nie jest to chyba powinnas znalezc sobie kogos innego :O

Takie odpowiedzi nie mają sensu. Sprawa nie doświadczania orgazmu jest bardzo poważna. A wcesny wytrysk to masakra. Sama tego doświadczałam nie raz (niestety). Nie pomagają żadne rozmowy ani starania się - to jeszcze sprawę pogarsza przecież. Nie wiem co mam doradzić. Jest taki trening doprowadzania go prawie do wytrysku i przestawanie. Trochę ostygnie i znowu. Ale to długotrwałe i on musi chcieć. I tu może być największy problem. Choć taka zabawa jest fajna i podniecająca. Sama jak to robiłam bylam bardzo podnuecona. A za trzecim razem już nie wytrzymałam i ... To dobry sposób jest. Ale pamiętaj, żeby nie wytrysnął bo wtedy już mu się zupełnie nie chce dalej bawić. Powodzenia