Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tą bym wykozaczył

nieudane LIzanko pipy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Tą bym wykozaczył

maiełm ochote wylizać pipke kolezance, wszytko było by OK gdyby nei fakt ,ze gdy zdjeła majtoszki i włozyłem głowe pomiedzy jej uda poczułem jakis swąd ;-( domysliłem sie ze z pipy odałem kaszel, i ze niby jestem, przezebiony, zrezygnowalismy z francuza pytanie, w jakich okolicznosciach mamy do czynienia z smierzdaca pipka??? ta dziwczyna jest bardzo zadbana , byłem zaskoczony

Gość Tą bym wykozaczył
aha

Gość moze ma jakas
infekcje

Gość opisz dokladniej ten
zapach moze jestes malo doswiadczony i zwykly zapach psiochy jest dla ciebie jakims okrutnym odorem albo moze panienka caly dzien kisila sie w spodniach to nie dziw sie ze cos zalecialo jakby sie podmyla byloby moze ok

Gość Tą bym wykozaczył
o fuck, to po ilu godzinach pipa smierdzi?

Gość innocente1
a moze zaledwie jej sie okres konczyl i to byly resztki ...

no prosze, nie mówcie mi że jak minetka wisi w powietrzu , dziewczyna nie znajdzie chwilki żeby wykraść się do łazienki na przypudrowanie noska i podmyć:) szczególnie skoro ma świadomość ze może nie być jak ta rosa o poranku!

Gość oxikoq
a moze to byl Twoj oddech ? odbil sie od cipeczki i trafil w Twoje nozdrza ? Co Ty na to ?

Gość oxikoq
wiem ;] ale dziekuje za wyrazy uznania moja Droga Arogancka !

Gość innocente1
Ale wy dziwni jestescie- moim zdaniem kazdy ma inny zapach, jesli sie kogos kocha to ten zapach jest przyjemny- moj facet na przyklad uwielbial moj smak. Oczywiscie ze trzeba sie myc- nie podmywac...Ja np zawsze przed randka biore prysznic przed wyjsciem i dokladnie sie szoruje(:

Gość hiena cmentarna
a myslisz ze tobie jaja nie smierdza? bys sie zdziwili.... proponuje zebys sobie powachal to cie dopiero rzeczywistos w ryj pierdolnie

Gość oxikoq
przepraszam.... jakich uslug ? ogolnie uwazam, ze naturalny zapach jest najcudowniejszym afrodyzjakiem jaki istnieje ! ... przepocone majteczki, skarpetki... to krolestwo rozkoszy !

Gość riposta z bambosta
hiena cmentarna- ryja to sobie znajdż w majtkach

Gość hiena cmentarna
haha czlowieku jaki jestes prymitywny ryj mam w majtkach ? coraz glupsi ludzie na tym swiecie.

usług w postaci wyrażania uznania,oxikoq:) ja też lubię zapach mężczyzny:)Ale czystego:) Nie ma nic fajniejszego niż delikatny zapach męskiego potu zaraz po seksie, aż feromony fruwają wokoło:) zaznaczam ze chodzi o świeży zdrowy pot a nie jakieś zleżałe stęchłe odory...

Gość asdsadsaczxc
oxikoq - zabeisty ejstes rozbawiles mnie hehe

Gość oxikoq
anoooo to bardzo sie ciesze... Dokladnie - tutaj chodzi o feromony naturalnie wydzielajace sie. Ja przyzam sie toleruje calodniowy zapach Kobiety... nawet ten bardzo intymny... Jest w tym cos niesamowicie podniecajacego... ehhh moglbym zasypiac z nosem w kobiecych spoconych posladkach i budzic ja delikatnymi pieszczotami jez

Gość oxikoq
asdsadsaczxc : wiesz... smiech to zdrowie, zapach kobiety to poezja !

Gość Wujek Stasio
feromony nie maja zapachu, ale z was dzieci neo

oxikoq,mój facet ma dokładnie to samo:) czasem aż m głupio kiedy przychodzę do domu nie zdążę się wykąpać a on sobie urządza inhalacje;) Tylko że ja zawsze rano biorę szybki prysznic wiec nie sądzę żeby było tak źle. Ale fakt faktem- jest coś w tych naturalnych zapachach. Wisłocka to ładnie wytłumaczyła w Sztuce Kochania:)

Gość oxikoq
Wujku Stasiu... nikt nie mowi, ze to zapach feromonow...tylko, ze to one powoduja, ze moze podobac Ci sie zapach potu poniewaz oprocz milego odoru czasteczki feromonow powoduja, ze wszystko Ciebie kreci... Jakbys robil kupe z kobiecymi feromonami to sam pewnie robilbys sobie maseczki z wlasnego guano rozkoszujac sie tym cieplem opasajacym Twoja twarz... nie wiedzac nawet dlaczego to takie przyjemne... P.S. Polecam husteczki wylacznie trojwarstwowe !

Gość czy ty masz pozamiatane
oxikoq- o koorva , bez przesady

Gość oxikoq
pozamiatane bedzie jutro, dzisiaj nie mam sily braciszku !

a jakie są według was najładniej pachnące miejsca na ciele kochanka/ki? Moja top trójka to szyja, zgięcia łokci i okolice penisa:) Na czystym dorodnym mężczyźnie:)

Gość oxikoq
zdecydowanie : 1. krocze 2. stopy 3. pachy 4. wlosy